Gimnastă de lângă Onești, argint la o competiție internațională din Belgia

0
Publicat:

Junioara Daria Tănase, gimnastă din comuna Gura Văii (Bacău), și reprezentativa României la gimnastică s-au clasat pe locul al doilea, la Gympies Gymnova Cup, care a avut loc la Keerbergen, în Belgia.

Daria Tănase și reprezentativa României la Gimnastică FOTO Federația Română de Gimnastică
Daria Tănase și reprezentativa României la Gimnastică FOTO Federația Română de Gimnastică

Sportiva Daria Tănase, din comuna de lângă Onești, a concurat la categoria junioare mici și s-a clasat indivual pe locul al doilea, după Silke Hoste, o sportivă belgiană legitimată la Gymnastiekfederatie Vlaanderen.

Reușita micuței Daria Tănase a creat bucurie în comuna Gura Văii.

„Mândria comunei Gura Văii, Tănasa Daria, a participat în perioada 09-13 noiembrie 2023 la Turneul Internațional de Gimnastică Artistică „Gympies Gymnova Cup”, desfășurat în Belgia, unde a luptat alături de sportive din Canada, Australia, dar și din Europa, reușind să obțină un total de 46.734 puncte ocupând locul II la Individual Compus. În clasamentul pe echipe, Daria s-a clasat alături de colegele sale pe locul II cu un total de 95.034 puncte. Iată că sacrificiile, ambiția, perseverența și determinarea de care a dat dovadă au ajuns la momentul culegerii roadelor!”, a spus primarul Silviu Tinei.

În clasamentul pe echipe la Junioare și Junioare mici, s-au cumulat cele mai bune punctaje la fiecare dintre cele două categorii.

Potrivit Federației Române de Gimnastică, la acestă competiție internațională, Belgia s-a clasat pe primul loc, fiind urmată de echipa României și cea a Canadei.

Gimnastele românce au fost însoțite de antrenorii Adela Popa, Mihai Zimcencu și Ileana Hrișcă și de arbitra Carina Franiov. Daria Tănase este componentă a Biroului Olimpic de Pregătire a Juniorilor Onești, iar Marcela Cercea, Bianca Dinu și Ariana Cotu face parte din Biroul Olimpic de Pregătire a Juniorilor Deva.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite