Extragere spectaculoasă a unui șofer beat dintr-o mașină în mers. Un polițist aflat în timpul liber a ajutat la reținerea lui VIDEO

0
Publicat:

Conducătorul auto a refuzat să oprească la semnalele polițiștilor și a continuat să conducă, dar la un moment dat a încetinit, iar unul dintre oamenii legii a profitat pentru a-l scoate cu forța din mașină.

Șoferul băut a fost imobilizat de polițiști și condus la secția de Poliție FOTO arhivă Adevărul
Șoferul băut a fost imobilizat de polițiști și condus la secția de Poliție FOTO arhivă Adevărul

O reținere spectaculoasă a unui șofer beat a avut loc sâmbătă, 10 iunie, în centrul orașului Botoșani. Un polițist din Bacău și prietenul lui au ajutat poliția la capturarea unui șofer periculos, care refuza să oprească în trafic.

Agenții de poliție dintr-un echipaj aflat în patrulare au observat un autoturism care se deplasa în mod haotic și fără iluminare corespunzătoare, constituind un pericol pentru ceilalți participanți la trafic.

Agenții au încercat să-l oprească, însă șoferul a ignorat semnalele și a continuat să conducă.

Situația a luat o întorsătură periculoasă atunci când șoferul a încetinit brusc viteza mașinii, dând impresia că va opri, dar a decis să continue deplasarea.

Unul dintre polițiști a luat rapid decizia de a se apropia de mașină. Fără a ezita, el a comunicat colegului său, să rămână cu autospeciala în spatele mașinii.

Polițistul a sărit din mașină și s-a apropiat de autoturismul din față. A reușit să deschidă portiera mașinii, chiar dacă aceasta se afla în timpul mersului. El a încercat să-l convingă pe șofer să oprească vehiculul, încercând să-l scoată de la volan.

În momentul critic, Bogdan, un polițist din cadrul IPJ Bacău, aflat în timpul liber, și prietenul lui, Răzvan au intervenit și ei. Împreună, cei doi tineri au reușit să imobilizeze șoferul, împreună cu polițistul.

La testarea cu aparatul etilotest, a ieșit la iveală faptul că șoferul care refuzase să oprească avea o alcoolemie de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pe numele acestuia a fost deschis dosar penal pentru conducere a unui vehicul sub influența alcoolului.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite