Șoferul care a snopit în bătaie o femeie într-un microbuz a fost reținut. „Ori stai jos, ori...” VIDEO

0
Publicat:

Polițiștii băcăuani l-au reținut pe șoferul unui microbuz care circula pe ruta Bacău-Onești după ce a lovit de mai multe ori cu pumnii o femeie. Bărbatul este acuzat de lovire și alte violențe și de tulburarea ordinii și liniștii publice.

Momentul în care șoferul o lovește pe femeie FOTO captură video
Momentul în care șoferul o lovește pe femeie FOTO captură video

Oamenii legii l-au reținut vineri, 31 martie, pentru 24 de ore pe șoferul violent care a scandalizat o țară întreagă după ce a fost filmat de un călător când înjura și lovea cu pumnii o femeie în microbuzul pe care îl conducea.

Imaginile revoltătoare au apărut în mediul online. Incidentul s-a petrecut în urmă cu câteva zile într-un microbuz care transporta călători pe ruta Bacău-Onești.

O femeie care se așezase pe un scaun lângă șofer s-a ridicat, moment în care conducătorul auto și-a pierdut cumpătul și a lovit-o cu pumnul, spunându-i imperativ: „Stai jos cum îți spun eu!”

Femeia s-a revoltat pentru că a fost agresată, iar șoferul și-a pierdut total controlul și a început să o înjure și să o lovească în neștire cu pumnii. „Ori stai jos, ori îşi f... Dumnezeul mă-tii!”, i-a spus bărbatul înainte să îi administreze o nouă serie de lovituri cu pumnii.

Niciun călător din microbuz nu a intervenit pentru a-l opri pe conducătorul auto. Polițiștii băcăuani l-au identificat pe șoferul violent și i-au deschis dosar penal. De asemenea, bărbatul a fost dat afară de conducerea firmei de transport.

„Persoana din imaginile video a fost identificată de polițiști. Este vorba despre un bărbat de 56 de ani, din municipiul Onești.

Totodată, a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

De asemenea, se fac verificări în vederea identificării victimei, întrucât, până în acest moment nu a fost depusă plângere”, au precizat reprezentanții IPJ Bacău.

Există informații că femeia l-ar fi provocat pe șofer pe parcursul călătoriei și l-ar fi înjurat, iar la un moment dat acesta și-ar fi pierdut cumpătul, a oprit microbuzul și a luat-o la bătaie. Polițiștii urmează să lămurească acum și acest aspect.

Șofer de autobuz agresiv cu călătorii

În urmă cu aproape 10 ani, un pasager era să fie bătut de şoferul unui autobuz care circula pe ruta Cluj-Chişinău pentru că i-a zis conducătorului auto să nu mai fumeze în timp ce conduce.  

Călătorii care au venit de la Chişinău la Cluj au filmat un incident pe care l-au postat pe youtube.com şi în care se vede clar cum șoferul autovehiculului devine agresiv după ce i se spune să nu mai fumeze la volan întrucât pasagerii sunt deranjaţi de fum.

„Dumneata vrei ca tot drumul să ne otrăveşti cu nicotină? Îţi fac plângere şi că fumezi, şi că te opreşti la fiecare sută de metri. Trebuie să respecţi legea şi să mă respecţi şi pe mine (…) o să ne bage într-un stâlp, că el conduce cu o singură mână“, spune unul dintre pasagerii autobuzului. 

„1 august 2013, ora 20.45, în apropiere de punctul de frontieră Leuşeni, şoferul de autobuz a tras maşina la benzinărie, să facă plinul cu combustibil mai ieftin în Moldova decât în România, fără se sinchisească de faptul că busul era plin cu pasageri, apoi a aprins o ţigară, a nu ştiu câta la număr.

Pe 2 august, ora 5 dimineaţa, Târgu-Mureş, România. Şoferul continuă să ameninţe, după ce a condus ca un dement pe drum de munte toată noapte, chit că patronul rutei a promis la telefon că şoferul al doilea va prelua conducerea şi că nu vor mai fi neplăceri…“, a relatat un alt pasager din autobuz.

BacăuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite