Cine sunt persoanele din judeţul Bacău cu cele mai mari datorii la stat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
ANAF a publicat listele cu datornicii la stat
ANAF a publicat listele cu datornicii la stat

În Bacău sunt peste 1300 de persoane fizice cu datorii importante la bugetul de stat. Primii în listă sunt evazioniştii, care au ajuns deja inculpaţi sau sunt condamnaţi în dosare penale. Este şi cazul lui Mariano Constanzi, care are datorie de 1.1 milioane de lei la buget sau Ovidiu Ticu, 831 de mii de lei.

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală a publicat numele tuturor datornicilor, persoane fizice, care înregistrează debite la stat. Bacăul are opt persoane în primii 500 de datornici din ţară. Cel mai mare datornic este Mariano Constanzi, care înregistrează un debit de 1,1 milioane de lei şi este inculpat, din 2014, într-un dosar de evaziune fiscală.

Pe locul doi în lista datornicilor este Monica Sachelarie, cu un milion de lei datorie, este proprietara unui restaurant din Bacău, aflat într-o clădire de patrimoniu. Următorii în lista ruşinii, publicată de ANAF, sunt: Nicuşor Cojocaru (872 mii de lei), Ovidiu Ticu( condamnat într-un dosar de evaziune fiscală, 831 de mii de lei, datorie totală), Sorin Mişcă (807 mii), Silviu Ţanţu (787 de mii de lei), Mihai Antohe (659 de mii de lei), Daniel Pal (637 de mii de lei) şi Dumitru Chitic (633 de mii de lei).

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite