Bărbați împușcați în gât și abdomen, în județul Bacău. Agresorul este din Vrancea

0
Publicat:

Incidentul în urma căruia doi bărbați au fost împușcați a avut loc duminică, la un târg dintr-un sat din județul Bacău. Inspectoratul de Poliție Județean Bacău spune că între victime și agresor a avut loc un conflict spontan, care a degenerat.

Arma cu care au fost împușcați cei doi bărbați FOTO: IPJ Bacău
Arma cu care au fost împușcați cei doi bărbați FOTO: IPJ Bacău

Doi bărbați din județul Bacău au fost împușcați în gât și abdomen, cu un pistol cu bile de cauciuc, la un târg de animale din  satul Frumoasa - comuna Balcani.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Bacău, evenimentul a avut loc în urma unui conflict spontan între victime şi autor.

Agresorul este din comuna vrânceană Slobozia Bradului şi era însoţit de către un bărbat de 31 ani, din aceeaşi localitate.

"Cele patru persoane implicate în eveniment ofereau spre comercializare struguri şi, întrucât au apărut nemulţumiri cu privire la preţul de vânzare diferit stabilit de către aceştia, a izbucnit un conflict. Astfel, bărbatul de 49 ani, folosind un pistol neletal, cu bile de cauciuc, ar fi împuşcat cele două victime", a precizat inpector Cătălina Păduraru, purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău.

Victimele au fost transportate la spital, pentru îngrijiri medicale, iar ceilalți doi bărbați au fost prinși de către polițiști și conduși la sediul Poliției Municipiului Moinești, pentru audieri.

A fost luată legătura cu procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău, care se deplasează la fața locului.

În cauză, se fac cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă de omor.

Bacău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite