Pistolar la nuntă. Tânăr reținut de polițiști pentru c-a tras cu un pistol cu bile în sala de petrecere

0
Publicat:

Un bărbat de 28 de ani a fost reţinut de poliţişti, duminică, 11 septembrie, fiind acuzat că ar fi tras cu un pistol Airsoft, la o sală de evenimente.

Bărbatul care a tras cu pistolul la nuntă a fost reținut de polițiști.
Bărbatul care a tras cu pistolul la nuntă a fost reținut de polițiști.

O altercație a avut loc la un nuntă de pe strada Plevnei din Cluj-Napoca, unde un bărbat a scos un pistol de tip Airsoft și a amenințat mai mulți nuntași. 

Se pare că altercația a fost provocată pe fondul consumului de alcool, când mai mulți nuntași au început să se certe și apoi să se amenințe în urma unor neînțelegeri. A fost momentul în care unul dintre ei a scos un pistol cu care și-a amenințat rivalii, a tras două focuri, apoi s-a făcut nevăzut.

Inițial, oamenii s-au speriat și au crezut că este vorba de un pistol real, însă ulterior s-a dovedit că arma cu care bărbatul i-a amenințat pe ceilalți era, de fapt, un pistol Airsoft. Alertați, polițiștii au sosit în scurt timp la fața locului și au demarat o anchetă. Bărbatul a fost în cele din urmă reținut pentru 24 de ore.

Ce spun polițiștii

Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit că în timpul evenimentului privat, în curtea exterioară a spaţiului respectiv, ar fi fost un conflict spontan între participanţi, iar un bărbat, în vârstă de 28 de ani, din comuna Floreşti-județul Cluj ar fi ameninţat celelalte persoane cu un pistol tip Airsoft, iar apoi ar fi tras două focuri.

„La data de 11 septembrie, în jurul orei 04.15, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au fost sesizați cu privire la o altercație care a avut loc între mai multe persoane, la o sală de evenimente din municipiu, unde un bărbat ar fi amenințat și utilizat o armă neletală și nesupusă autorizării, de tip Airsoft.

La scurt timp de la sesizare, polițiștii au identificat persoana în cauză, față de aceasta fiind dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore. În urma incidentului nu au fost persoane rănite”, au informat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.

Potrivit acestora, bărbatul ar fi părăsit locul cu un autoturism când și-a dat seama de gravitatea situației, însoțit de alte două persoane. Nu a ajuns însă prea departe. La scurt timp, pistolarul a fost identificat și reținut de poliţiştii trimiși pe urmele sale.

Ce se întâmplă în continuare

În acest caz, anchetatorii au întocmit și un dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tulburare a ordinii şi liniştii publice şi ameninţare.

„Faţă de persoana în cauză s-a dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat instanţei de judecată, cu propuneri legale. În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tulburare a ordinii şi liniştii publice şi ameninţare, iar cercetările continuă pentru stabilirea tuturor cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs evenimentul. Totodată, în cadrul verificărilor demarate, s-a stabilit că la incident ar fi participat încă un bărbat, fiind continuate activităţile investigative, în vederea depistării şi luării măsurilor legale şi faţă de acesta”, au detaliat reprezentanții Poliției Cluj.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite