Bacău: Doi bătrâni, soț și soție, au fost snopiți în bătaie pentru 2.000 de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fapta s-a petrecut în comuna Blăgești. Bătrânii s-au trezit în toiul nopții în locuință cu doi indivizi mascați care au început să-i lovească fără milă și să le solicite banii și valorile.

Constantin Vatamanu (77 ani) și soția acestuia, Ileana (72 ani), au văzut moartea cu ochii. Agresorii i-au snopit în bătaie după care i-au legat fedeleș. Au răscolit toată casa și au plecat din locuință cu suma de 2.000 de lei, pensiile primite în aceeași zi.

Bătrânii au reușit cu greu să se dezlege și plini de sânge au mers în vecini unde au cerut ajutor. "Au încercat geamul după care au spart ușa. Aveau niște cagule pa față și cereau banii. Ne-a bătut de n-am mai știut de noi", povestește Constantin.

Polițiștii de la Buhuși au ajuns la fața locului, la fel și un echipaj de la Ambulanță care a transportat victimele la spital. Fiind în stare mai gravă femeia a fost transferată la Iași. Cei doi indivizi au fost prinși în comuna vecină și s-a recuperat și prejudiciul.

"În urma investigaţiilor efectuate, cei doi suspecţi, de 17 și 30 de ani, au fost depistaţi într-un imobil din comuna Racova. Au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi sunt cercetaţi pentru tâlhărie", a declarat Narcisa Butnaru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Bacău.

Cei doi vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Buhuşi cu propunere de arestare preventivă.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite