Accident spectaculos produs de un şofer băut: s-a răsturnat cu maşina peste un autoturism parcat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maşina s-a răsturnat după ce a lovit un cap de pod                                              Foto: Facebook
Maşina s-a răsturnat după ce a lovit un cap de pod                                              Foto: Facebook

Un accident spectaculos a avut loc în noaptea de 18 spre 19 iulie în localitatea Drăguţeşti, în apropiere de municipiul Târgu Jiu.

Un autoturism condus de un şofer aflat sub influenţa alcoolului a ieşit în afara părţii carosabile, a lovit un cap de pod şi s-a răsturnat peste o maşină parcată.

„La faţa locului s-au deplasat poliţiştii rutieri, care au stabilit faptul că, un bărbat de 32 de ani, din comuna Teleşti în timp ce se deplasa cu un autoturism pe DE 79 Drăguţeşti, nu a redus viteza de deplasare într-un viraj la stânga şi a pierdut controlul direcţiei de mers, intrând în coliziune cu un podeţ de pe acostament.

În urma impactului, autoturismul condus de bărbatul de 32 de ani a fost proiectat într-un alt autovehicul ce se afla staţionat regulamentar.

În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea uşoară a conducătorului auto. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,98 mg/l alcool pur în aerul   expirat şi fiind transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu, bărbatul a refuzat să-i fie recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare cororală din culpă şi refuzul sau sutragerea de la prelevarea de mostre biologice“, au transmis reprezentanţii Poliţiei Gorj.

Vă recomandăm să citiţi şi:

Cinci poliţişti de la Intervenţii Rapide şi un fost şef al Poliţiei Novaci, trimişi în judecată pentru tentativă de omor şi tortură

Salvat după ce a suferit un accident vascular cerebral pe Transalpina. Şapte intervenţii Salvamont în doar trei zile

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite