VIDEO Eveniment nefericit pentru Adrian Haiduc: una din modele a căzut în fântână în timpul prezentării

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prezent în acest sfârşit de săptămână cu noua colecţie de bijuterii, în cadrul unei expoziţii din Timişoara, Adrian Haiduc a avut parte de o surpriză jenantă. Sub privirile a sute de curioşi, veniţi să vadă noua colecţie de coliere a designerului de bijuterii, una din modelele care a prezentat colecţia, s-a dezechilibrat şi a căzut într-o fântână arteziană.

În ciuda ghinionului, tânăra s-a ridicat repede şi şi-a văzut în continuare de prezentare, udă leoarcă. Colecţia de sâmbătă a lui Adrian Haiduc a fost una fiţoasă, concepută pe un stil excentric.

image

Pe o coregarfie ieşită din limitele obişnuitului, mai multe balerine au condimentat prezentarea bijuteriilor confecţionate din perle şi cristale. Colecţia a fost alcătuită din 25 de piese lucrate în stil elegant şi cu un aer americănesc.

image

“Ineditul din această colecţie a constat în body paintingul modelelor, realizat de către Alina şi Atti. În ciuda ghinionului de care am avut parte, cred că evenimentul a fost unul reuşit”, a declarat Adrian Haiduc.

Arad



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite