UPDATE Peste 600 de arădeni au participat la cea de-a treia zi de proteste antisistem

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arădenii se vor aduna în faţa Palatului Administrativ
Arădenii se vor aduna în faţa Palatului Administrativ

Şi astăzi arădenii sunt aşteptaţi să ia parte la un protest ce va avea loc în faţa Palatului Administrativ. Pe reţelele de socializare circulă îndemnuri în acest sens, iar arădenii sunt chemaţi în număr cât mai mare.

UPDATE: Şi în această seară printre protestatari au fost foarte mulţi tineri, care au spus că au ieşit în stradă pentru a o duce mai bine.

 „Am ieşit în fiecare seară, chiar dacă nu urmăresc nici o emisiune politică la televizor. Văd că o ducem greu şi dorim să schimbăm acest lucru”, spune Laurenţiu, unul dintre protestatarii care luna trecută a împlinit 18 ani. Foarte mulţi părinţi au participat la proteste cu copii de câţiva anişori, chiar dacă temperatura de afară era foarte scăzută, iar o ceaţă densă şi-a făcut simţită prezenţa. Toţi au rezistat timp de câteva ore bune. 

UPDATE: Aproximativ 600 de arădeni adunaţi în faţa Primăriei Arad au plecat de la primărie spre Teatrul de Stat din Arad. Aici au stat aproximativ 10 minute, şi au plecat spre centrul oraşului. 


UPDATE: Cei aproxiativ 500 de arădeni adunaţi în faţa Primăriei Arad strigă: „Jos Falcă”, „PSD-PNL, aceeaşi mizerie” şi „Vrem spitale, nu catedrale”. 

UPDATE: Peste 100 de arădeni s-au adunat în faţa Palatului Administrativ în a treia zi de proteste împotriva sistemului.  Protestul este programat pentru ora 20.00. Cei mai mulţi dintre protestatari sunt tineri. 

"Vineri, pe data de 6 Noiembrie 2015, ora 20:00, se va organiza un marş în semn de protest, în toate oraşele. Dacă nu reacţionăm, ei au murit degeaba!! Haideţi să ne spunem off-urile, pentru că dacă nu o facem noi, nu o va face nimeni!! Te aşteptăm şi pe tine, în faţa Primăriei Municipiului Arad, arădene! În semn de respect şi în speranţa că vom reuşi să schimbăm ceva, toţi, împreună! Putem!", se arată în mesajul care circulă pe reţelele de socializare.

   

   

În altă postare pe facebook, arădenii sunt chemaţi să participe la protest începând cu ora 19:00.  

Amintim că arădenii au ieşit şi zilele trecute în stradă, numărul acestora nu a fost însă unul ridicat.

Dacă miercuri seara erau aproximativ 250 de personae, joi seara numărul celor prezenţi la proteste a fost de 150, iar la marşul de după s-au mai adunat încă 100 de persoane. 

Vă mai recomandăm: Proteste antisistem. Mii de oameni au ieşit în stradă. Momente tensionate între manifestanţi

VIDEO O mie de participanţi, la al doilea protest organizat în Buzău. Manifestanţii au plecat în marş pe bulevardele oraşului

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite