Încăierare între galeriile UTA şi Dinamo, în centrul Aradului. Jandarmii i-au dispersat pe beligeranţi VIDEO

0
0
FOTO Jandarmeria Română
FOTO Jandarmeria Română

Suporterii echipelor UTA şi Dinamo Bucureşti s-au încăierat, duminică, în centrul Aradului. Conflictul a fost stins rapid, de intervenţia fermă a jandarmilor.

Mai mulţi suporteri înarmaţi cu bâte au vrut să se bată în centrul oraşului Arad, duminică, înainte cu câteva ore de meciul de fotbal UTA - Dinamo, însă jandarmii i-au oprit înainte de escaladarea conflictului.

Incidentul a avut loc pe bulevardul Revoluţiei şi a fost surprins de camere de supraveghere instalate pe clădiri, imaginile ajungând în spaţiul online.

În imagini se văd două grupuri de suporteri care au bâte şi care intră în conflict în faţa unui restaurant. Câţiva bărbaţi din tabere adverse se lovesc, însă Gruparea de Jandarmi Mobilă Timişoara, prezentă pentru a asigura măsurile de ordine la meci, a intervenit rapid şi i-a dispersat pe protagonişti.

Încăierare între galeriile UTA şi Dinamo, în centrul Aradului. Jandarmii i-au dispersat pe beligeranţi - Sursa AradOn

Reprezentanţii Grupării de Jandarmi au declarat că nimeni nu a fost rănit şi că „s-a intervenit la timp pentru oprirea escaladării conflictului".

Meciul FC UTA Arad - FC Dinamo Bucureşti este programat la ora 17,00 pe Arena „'Francisc Neuman'' din Arad. 

Încăierare între galeriile UTA şi Dinamo, în centrul Aradului. Jandarmii i-au dispersat pe beligeranţi - II - Sursa AradOn

Vă recomandăm să citiţi şi:

Fermierii din Matca, cel mai mare bazin legumicol din ţară, au ieşit pe piaţă cu primele trufandale: salata verde

Producţia mare de vinete îi duce pe fermieri la dezastru: „La 50 de bani pe kil, va trebui să le aruncăm”

Arad


Ultimele știri
Cele mai citite