Un mort şi un rănit grav după impactul dintre un autoturism şi un camion, în Arad

0
Publicat:

Un bărbat şi-a pierdut viaţa, miercuri, iar altul este rănit în stare foarte gravă după ce autoturismul în care se aflau s-a ciocnit cu un camion, pe un drum judeţean din Arad, potrivit Agerpres. 

Un om a murit, altul este grav ranit. FOTO SAJ ARAD
Un om a murit, altul este grav ranit. FOTO SAJ ARAD

Accidentul a avut loc în zona oraşului Lipova.

„Un bărbat de 31 de ani, din Ususău, în timp ce conducea un autoturism pe D.J. 682, în afara localităţii Ususău, a intrat in coliziune cu un autocamion", precizeaă Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Arad.  

Una dintre victime, preluată de elicopterul SMURD

În urma impactului, pasagerul autoturismului, un bărbat de 30 de ani, şi-a pierdut viaţa, iar şoferul autoturismului a fost rănit şi transportat la spital.

„Testarea cu aparatul alcooltest a conducătorului autocamionului a indicat că acesta nu se afla sub influenţa alcoolului, iar şoferului autoturismului i-au fost recoltate probe biologice. Cercetările sunt continuate într-un dosar penal întocmit pentru ucidere din culpă", a transmis IPJ Arad.

La locul accidentului au intervenit pompierii, cu un echipaj de descarcerare, pentru a extrage cele două victime din autoturism.

Bărbatul rănit (31 de ani) a fost dus la spital cu elicopterul SMURD.

Amintim că, în august, trei angajați ai Companiei de Apă Arad și-au pierdut viața într-un groaznic accident  în localitatea Horia, din județul Arad.

Victimele se aflau într-un microbuz de serviciu, care s-a ciocnit frontal de o mașină.

Un grav accident de circulație avusese loc cu doar o zi înainte, în localitatea Șepreuș din județul Arad. O mașină în care se aflau tineri cu vârste între 17 și 19 ani s-a înfipt într-un cap de pod, la Arad.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite