Şerban Huidu a fost implicat într-un accident rutier în Bucureşti

0
Publicat:

Pe Calea Giuleşti din Bucureşti, a avut loc un accident între autoturismul condus de Șerban Huidu şi un alt şofer care conducea o maşină Bolt.

Șerban Huidu Arhivă Adevărul
Șerban Huidu Arhivă Adevărul

Potrivit surselor Antena 3, fostul prezentator de la "Cronica Cârcotașilor”, Şerban Huidu, ar fi fost amendat cu 590 lei şi 3 puncte penalizare pentru neasigurare la schimbarea benzii.

Șoferii implicați în incidentul rutier au fost testați pentru consum de alcool și stupefiante, rezultatul fiind negativ. 

În februarie 2013, Şerban Huidu a fost condamnat definitiv la patru ani de închisoare cu suspendare pentru uciderea din culpa a trei persoane, în urma accidentului din octombrie 2011.

În octombrie 2011, SUV-ul condus de Șerban Huidu a spulberat, pur și simplu, un Logan, care circula regulamentar pe DN1. Doi oameni din Logan și-au pierdut viața pe loc, iar un altul, care a fost grav rănit, a decedat ulterior. Toți cei patru membri ai familiei Huidu, dar și bona care-i însoțea la acel moment, au ajuns la spital pentru investigatii.

Mercedesul, în care erau Șerban Huidu, soția sa și cei doi copii, se afla pe contrasens în clipa impactului cu cealaltă mașină. Coincidență sau nu, cu doar doi ani în urmă, la nici doi kilometri de locul în care s-a produs accidentul, Huidu ramăsese fără carnet, din cauza unei depășiri neregulamentare.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite