Trei angajați ai Companiei de Apă Arad au murit într-un groaznic accident

0
Publicat:

Trei angajați ai Companiei de Apă Arad și-au pierdut viața într-un groaznic accident care a avut loc, pe 31 august 2023, în Horia, județul Arad. Ei se aflau într-un microbuz de serviciu, care s-a ciocnit frontal de o mașină.

Este vorba despre un accident grav FOTO: ISU Arad
Este vorba despre un accident grav FOTO: ISU Arad

Cei trei angajați ai Companiei de Apă Arad, Viorel Varga, Costel Istrate și Viorel Hotăran, au murit într-un accident rutier în care a fost implicat un microbuz al companiei, în care se aflau șapte persoane. 

„Cu profundă tristețe și regret ne luăm ramas bun de la colegii noștri Varga Viorel, Istrate Costel și Hotăran Viorel. Dumnezeu să le dea odihnă veșnică. Transmitem cele mai sincere condoleanțe familiilor greu încercate”, transmite conducerea Companiei de Apă Arad, pe Facebook. 

În după-amiaza zilei de 31 august 2023, în jurul orei 16,30, în circumstanțe ce urmează a fi stabilite din cercetări, a avut loc un accident rutier cu consecințe grave.

Un bărbat de 50 de ani, din localitatea Horia (Arad), în timp ce conducea un autoturism pe D.J. 709, spre localitatea Horia, a intrat în coliziune frontală cu o autoutilitară condusă din sens opus de un bărbat de 52 de ani, din Arad.

Doi au murit pe loc

În urma impactului, a rezultat decesul a două persoane, la fața locului, alte 6 victime fiind transportate la spital, pentru acordarea de îngrijri medicale de specialitate.

Din primele concluzii, 3 ar fi rănite grav și 3 ușor: șoferul autoutilitarei, șoferul autoturismului și un pasager din autoturism.

Dintre persoanele rănite grav, transportate la spital, una a decedat. Este vorba despre un bărbat de 49 de ani.

Testarea alcoolscopică a indicat că niciunul dintre cei doi șoferi nu consumase alcool.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor care au dus la producerea accidentului rutier, într-un dosar penal întocmit pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

În urma accidentului rutier de pe D.J. 709, și-au pierdut viața un bărbat de 50 de ani, din Păuliş, un bărbat de 55 de ani, din Pecica, și un bărbat de 49 de ani, din Arad.

Au fost răniți grav: un bărbat de 59 de ani și un bărbat de 42 de ani, amândoi din Arad. Bărbatul de 59 de ani este intubat și prezintă politraumatisme și fracturi multiple. Cel de 42 de ani prezintă policontuzii, dar este stabil, conștient și cooperant.

Au fost răniți ușor: un bărbat de 50 de ani, din Horia, și doi bărbați din Arad, amândoi cu vârsta de 52 de ani.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite