O tânără de 18 ani, cu permis de o lună, a provocat cu BMW-ul un accident mortal. Victima nevinovată avea 50 de ani

0
Publicat:

O tânără în vârstă de 18 ani, care are permisul de conducere de doar o lună de zile, a provocat un grav accident rutier pe DN1, în județul Alba, soldat cu decesul unei persoane și rănirea ei și a unui pasager.

Mașina victimei a ajuns în afara șoselei FOTO ISU Alba
Mașina victimei a ajuns în afara șoselei FOTO ISU Alba

Accidentul rutier a avut loc marți seara în zona localității Galda de Jos, între orașul Teiuș și municipiul Alba Iulia. Tânăra conducea un autoturism, a intrat pe contrasens unde a lovit cu mașina  un alt autovehicul care circula regulamentar din sens opus. Tânăra are permisul de conducere de aproximativ 30 de zile.

La fața locului au intervenit pompierii militari cu patru autospeciale. Șoferul de 50 de ani, care conducea cealaltă mașină implicată, a fost grav rănit și, deși a fost dus de urgență la spital, acesta a decedat.

Potrivit IPJ Alba, la data de 21 noiembrie 2023, în jurul orei 21.30, pe Drumul Național 1, la kilometrul 392, o tânără de 18 ani, din municipiul Aiud, în timp ce conducea un autoturism, înspre Teiuș, a intrat în coliziune cu un autoturism condus, din sens opus, de un bărbat de 50 de ani, din municipiul Alba Iulia.

Autorutismul BMW condus de tânăra de 18 ani FOTO ISU Alba
Autorutismul BMW condus de tânăra de 18 ani FOTO ISU Alba

În urma accidentului, conducătorul celui de-al doilea autoturism a suferit leziuni corporale grave și a fost transportat la spital unde, ulterior, a decedat. Conducătoarea auto și un tânăr de 21 de ani, din Aiud, pasager în autoturismul condus de aceasta, au suferit leziuni corporale și a fost transportați la spital. Tânăra conducea un autoturism BMW, iar victima se afla la volanul unei Dacii Logan.

Surse neoficiale susțin faptul că tânăra s-ar fi speriat de un TIR care era pe banda 1, utilizată pentru acces la fabricile din zonă, a tras de volan și a intrat pe contrasens.

„Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă precum și pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier”, au mai transmis cei de la IPJ Alba.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite