Un bărbat a fost călcat de un TIR, pe autostrada A1, în timp ce stingea un incendiu izbucnit la o automacara

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Focul a izbucnit la cabina macaralei FOTO Aradon.ro
Focul a izbucnit la cabina macaralei FOTO Aradon.ro

Un bărbat din Vâlcea a fost călcat, miercuri, de un camion pe Autostrada A1 Arad-Nădlac, în timp ce încerca să stingă un incendiu izbucnit la automacaraua pe care o conducea.

Centrul Infotrafic al Inspectoratul General al Poliţiei Române a anunţat că pe autostrada A1, la kilometrul 541, pe raza Aradului, un camion de mare tonaj a luat foc din mers. Şoferul care a coborât să stingă flăcările izbucnite la cabina macaralei de pe camion şi a fost acroşat de un TIR, care nu a frânat la timp. Camionul era condus de un cetăţean bulgar în vârstă de 60 de ani.

În urma impactului, bărbatul de 51 de ani, originar din judeţul Vâlcea, a decedat. 

La faţa locului au fost trimise un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Arad, cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi un echipaj SMURD. 

„În momentul sosirii forţelor de interventie a fost găsit şi o victimă în stare de inconştientă, căzută lângă autoutilitară. A fost solicitat în sprijin şi un echipaj SAJ care a continuat efectuarea manevrelor de resuscitare. Din păcate, victima a fost declarată decedată de către medicul echipajului SAJ. Incendiul – care se manifesta la cabina autoutilitarei – a fost lichidat în aproximativ 5 minute de la ajungerea forţelor de intervenţie”, au transmis cei de la ISU Arad.
 

Circulaţia rutieră a fost restricţionată pe prima bandă şi cea de urgenţă ale sensului de mers Arad - Nădlac, desfăşurându-se pe cea de-a doua, cu viteză redusă.

Accident pe A1 FOTO Aradon.ro


 

Poliţiştii au întocmai un dosar penal pentru ucidere din culpă şi continuă cercetările pentru a stabili împrejurările care au dus la producerea accidentului.

Accident pe A1 FOTO Aradon.ro


Vă mai recomandăm să citiţi:

Cum a fost învinsă Poliţia de un şofer lăsat fără permis pentru trecere pe roşu. „Culoarea era portocalie”

Doi oameni au murit după ce maşina în care se aflau a intrat într-un copac şi a luat foc, în judeţul Arad

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite