Terapeutul Daniel Mitre consideră că o disciplină în alimentaţie, sportul şi răbdarea contribuie la reducerea celulitei

0
0
Daniel Mitre este un fost jurnalist
Daniel Mitre este un fost jurnalist

Un tânăr din Arad este unul dintre cei mai căutaţi terapeuţi. El este specializat în remodelarea corporală, pentru femei, numele lui fiind foarte cunoscut în zona de vest.

Este vorba despre Daniel Mitre care în această perioadă pregăteşte doamnele şi domnişoarele pentru sezonul estival.

„În general rezultatele tratamentelor anticelulitice apar greu şi dispar repede, asta pentru că nu este adoptat un stil de viaţă sănătos. Mâncarea de tip fast-food, dulciurile în exces, conservanţii alimentari sunt factori favorizanţi. O disciplină în alimentaţie, sportul şi mai ales răbdarea, sunt elemente decisive atunci când vorbim despre reducerea celulitei. Diferenţele de temperatură, ne predispun la fragilitate cutanată şi spasme vasculare, factori care contribuie la agravarea celulitei”, spune Daniel Mitre

Paradoxal este faptul că a avut posiblitatea să emigreze în străinătate, dar a ales Aradul pentru că a considerat că poţi face carieră şi acasă. Trebuie doar să-ţi doreşti.

Despre celulită acesta spune că: „apare la peste 90% dintre femeile care au trecut de pubertate şi rareori este întâlnită la bărbaţi. Contrar convingerilor populare, celulita nu apare stric la persoanele supraponderale ci şi la cele care au o greutate corporală normală sau sunt slabe. Zonele cele mai afectate de celulita sunt: şoldurile, fesele, coapsele, abdomenul şi bratele. O piele frumoasă, netedă este legată direct de buna activitate a vaselor sanguine, de o hidratare corespunzatoare a organismului şi de un echilibru al nutrienţilor. Factorii care contrubuie la slăbirea fibrelor de colagen, determinând formarea celulitei sunt dereglările hormonale, sarcina şi vârsta. Aceşti factori pot afecta circulaţia sanguină şi drenarea de la nivelul ţesuturilor grase, conducând la scăderea cantitaţii de oxigen şi substanţe nutritive din sânge, permiţând depunerea toxinelor şi reţinerea apei. Câteva dintre cauzele comune ale celulitei: obezitatea, sedentarismul, hipoactivitatea tiroidei, intoleranţa alimentelor commune”.

Vă mai recomandăm: PORTRET Daniel Mitre, tânărul arădean care îşi scrie dragostea în versuri

Mituri şi adevăruri despre celulită: cremele nu sunt bune de nimic, dar dieta poate face minuni

 


 

Arad


Ultimele știri
Cele mai citite