Printr-un mesaj postat pe Facebook, copiii abandonaţi au scutece pentru tot anul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reţeaua de socializare Facebook, voluntarii şi donatorii au reuşit să le aducă un plus de confort copiilor abandonaţi de la la Secţia Pediatrie 1 a spitalului din Arad, care au rămas fără scutece şi produse de igienă.

Voluntarii ştiu că spitalul nu le poate oferi necesarul zilnic de care micuţii au nevoie şi de aceea au şi postat pe reţeaua de socializare Facebook un îndemn pentru ajutor.  Acest lucru se face de câteva ori pe an pentru ca acestor copii să le fie mai uşor. În aceste zile la Secţia  Pedietrie 1 se află cinci copii abandonaţi.

„În urma apelului s-au primit 100 de baxuri de scutece, ceea ce acoperă necesarul până în luna decembrie. Au venit colete din Germania, Anglia şi din toate oraşele ţării”, spune Anamaria Nyeki, preşedinte Cetatea Voluntarilor.

Pentru că în urma mesajului postat pe Facebook au venit ajutoare, Anamaria Nyeki, a ţinut ca tot acolo să le mulţumească donatorilor.

 „În urma apelului umanitar transmis de Asociaţia Cetatea Voluntarilor prin intermediul reţelelor de socializare prin care menţionam faptul că Secţia de Pediatrie 1 a rămas fără scutece şi produse de igienă pentru copiii abandonati acolo am reuşit să strângem necesarul. Jossssss pălaria pentru sutele de mesaje şi telefoane din partea voastră cei care nu aţi rămas indiferenţi şi aţi decis să continue seria gesturilor umanitare, care a constat de această dată în donarea produselor necesare pentru cei părăsiţi de mame! Aţi ajutat şi nu aţi rămas indiferenţi!!!Atat de mult contează pentru comuniatea în care traim! Vreau să-mi felicit voluntarii pentru decizia pe care au luat-o de a fi alaturi de cei mici !Este un gest altruist care nu poate aduce decât încântare pentru Cetatea Voluntarilor Arad!Sunt mândra că am onoarea de a conduce un asemenea colectiv activ în comunitatea în care traim!:). Vom continua acţiunile umanitare la nivelul judeţului Arad! Vom înfiinţa şi o bancă de scutece pentru copiii abandonaţi”, scrie Anamaria Nyeki.

Banca de scutece pentru copiii abandonaţi va fi amplasată în magazinul Real din muncipiu.

Vă mai recomandăm: Fotbaliştii de la UTA şi voluntarii din Cetate au gătit pentru copiii străzii

FOTO VIDEO A fost lansată Asociaţia Cetatea Voluntarilor

Arad



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite