Poliţista din Arad care a făcut show la „Vocea României” a câştigat locul I la Festivalului  naţional al  artiştilor amatori din cadrul  MAI

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Claudia Iuga  FOTO arhivă
Claudia Iuga  FOTO arhivă

Poliţista din Arad care a uimit juriul la Vocea României a luat locul I la secţiunea de muzică uşoară a Festivalului  naţional al artiştilor amatori din cadrul  Ministerului Afacerilor Interne.

„La sfărşitul săptămânii trecute,  la Casa de cultură a municipiului Târgu –Mureş, s-a desfăşurat ediţia a IV-a, a Festivalului  naţional al artiştilor amatori din cadrul  Ministerului Afacerilor Interne,  organizat de către Centrul Cultural al MAI. Agent principal Iuga Elena-Claudia, din cadrul Biroului Ordine Publică, a participat la secţiunea de muzică uşoară, unde a interpretat două melodii. În urma deliberării, juriul a decis că Iuga Elena Claudia este câştigătoarea premiului I, ea fiind deosebit de apreciată pentru calităţile vocale şi pentru interpretarea pieselor prezentate”, a declarat Camelia Tuduce, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Arad. 

Claudia Iuga, poliţista din Arad, a fost prima concurenta de la cea de-a treia ediţie de la „Vocea Romaniei” care i-a cucerit pe doi dintre antrenori. Aceasta s-a înscris în competiţie cu un singur scop şi anume să câştige marele premiu.

Cei care au întors scaunele au fost Smiley şi Loredana. Plină de buna dispoziţie, i-a facut pe toţi să râdă în momentul în care i-a mărturisit antrenorului că nu este genul ei de barbat.

„Pot sa fiu cinstită? La capitolul bărbaţi, nu eşti din filmul meu. La ora actuală, oricum nu mai ştiu care este genul meu”, a spus Claudia Iuga. Nici Smiley nu s-a lăsat mai prejos şi a continuat discursul savuros.

„Eu nu ştiam din ce film eşti tu, dar eşti dintr-un film bun. Sper să nu mă dezamăgeşti şi a doua oară, aşa că alege-mă pe mine. Nu imi frânge inima”, a spus acesta.

În cele din urma, arădeanca l-a ales pe Smiley. Claudia Iuga este solista trupei Quaternion Band. Aceasta provine dintr-o familie de muzicieni. Una dintre piesele compuse de către tatăl ei, Virgil Iuga este „Cântec pentru prieteni”.

Vă mai recomandăm: Poliţista din Arad a făcut show la „Vocea României”. Claudia Iuga i-a spus lui Smiley că nu este din filmul ei

VIDEO Poliţista Claudia Iuga vrea să fie „Vocea României”

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite