Poliţista din Arad a făcut show la „Vocea României”. Claudia Iuga i-a spus lui Smiley că nu este din filmul ei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Claudia Iuga
Claudia Iuga

Claudia Iuga, poliţista din Arad, este prima concurenta de la cea de-a treia ediţie de la „Vocea Romaniei” care i-a cucerit pe doi dintre antrenori. Aceasta s-a înscris în competiţie cu un singur scop şi anume să câştige marele premiu.

Claudia Elena Iuga are 34 de ani şi lucrează la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad. La „Vocea Romaniei”. 

Concurenta a însoţită, sâmbătă seara, de tatăl ei, care este compozitor. Arădeanca a făcut show de cum a intrat pe scenă. Plină de energie, arădeanca a cântat piesa „I need a hero”.

Cei care au întors scaunele au fost Smiley şi Loredana. Plină de buna dispoziţie, i-a facut pe toţi să râdă în momentul în care i-a mărturisit antrenorului că nu este genul ei de barbat. „Pot sa fiu cinstită? La capitolul bărbaţi, nu eşti din filmul meu. La ora actuală, oricum nu mai ştiu care este genul meu”, a spus Claudia Iuga. Nici Smiley nu s-a lăsat mai prejos şi a continuat discursul savuros.

„Eu nu ştiam din ce film eşti tu, dar eşti dintr-un film bun. Sper să nu mă dezamăgeşti şi a doua oară, aşa că alege-mă pe mine. Nu imi frânge inima”, a spus acesta. În cele din urma, arădeanca l-a ales pe Smiley.

Claudia Iuga este solista trupei Quaternion Band. Aceasta provine dintr-o familie de muzicieni. Una dintre piesele compuse de către tatăl ei, Virgil Iuga este „Cântec pentru prieteni”.

Vă mai recomandăm: Horia Brenciu „mituieşte“ concurenţii de la „Vocea României“

VIDEO Poliţista Claudia Iuga vrea să fie „Vocea României”

AradPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite