„Vocea României“ a înregistrat, sâmbătă seara, cele mai mari audienţe din istoria show-ului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Smiley,
Loredana, Marius Moga şi Horia Brenciu au ţinut în faţa micilor
ecrane aproximativ patru milioane de români FOTO Pro Tv
Smiley, Loredana, Marius Moga şi Horia Brenciu au ţinut în faţa micilor ecrane aproximativ patru milioane de români FOTO Pro Tv

Sâmbătă seara, 26 octombrie, „Vocea României“ a avut cea mai urmărită ediţie din istoria show-ului până în prezent, iar Pro Tv a fost lider absolut de adudienţă pe toate segmentele de public cu cifre record.

În minutul de aur, la ora 21:20, aproximativ patru milioane de români din întreaga ţară au urmărit competiţia vocilor de la Pro Tv. În intervalul orar 20:27 – 22:46, în care a fost difuzată „Vocea României“, Pro Tv a înregistrat o audienţă medie de 17,1 puncte şi 35,8% cotă de piaţă pe segmentul publicului comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, de peste trei ori mai mult decât Antena 1, următoarea clasată, care a înregistrat 5,5 puncte de rating şi 11,4% cotă de piaţă.

Cu 16,0 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 30,2% la nivelul publicului din mediul urban, Pro Tv a obţinut, din nou, audienţe triple faţă de Antena 1, ocupanta locului al doilea, care a avut un ratind de 4,9 puncte şi 9,2% share.

Şi la nivel naţional, „Vocea României“ a răsunat mai tare ca niciodată, iar postul din Pache Protopopescu a obţinut o audienţă medie de 15,1 puncte de rating şi 27,9% share, devansând Antena 1, situată pe următorul loc, care a avut 4,4 puncte de rating şi 8,0 cotă de piaţă.

Penultima ediţie a audiţiilor pe nevăzute din cadrul emisiunii „Vocea României“ a fost plină de surprize şi lupte „până la abdicare“, după cum mărturisea Horia Brenciu. Spectacolul a avut de toate: rockeri, cântăreţi de canto, artişti consacraţi, chiar şi un primar, precum şi nelipsitele „bătălii“ verbale între „spiriduşul“ Marius Moga şi „pisălogul“ Horia Brenciu, apelative folosite chiar de către cei doi antrenori.

La finalul unei ediţii pline de adrenalină, nebunie, lacrimi şi fericire, Loredana, Marius Moga şi Horia Brenciu au strâns fiecare câte 12 concurenţi în echipă, iar Smiley 11.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite