VIDEO Poliţista Claudia Iuga vrea să fie „Vocea României”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Claudia Iuga FOTO arhivă
Claudia Iuga FOTO arhivă

O poliţistă din Arad vrea să câştige un premiu de 100.000 de Euro. Este vorba despre Claudia Iuga, solista trupei Quaternion Band, care reprezintă Aradul la „Vocea României”.

Claudia Elena Iuga are 34 de ani şi este un subofiţer de poliţie de ordine publică a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad. Ea a reuşit performanţa de a trece de preselecţiile locale şi de a fi aleasă pentru a participa la audiţiile pe nevăzute din Bucureşti.

Prima apariţie a solistei Claudia Iuga la Vocea Romaniei va fi pe data de 12 octombrie. Claudia Iuga îşi împarte timpul între patrulele cu colegii, în calitate de poliţist de ordine publică şi spectacolele susţinute cu trupa ei, Quaternion Band, în calitate de solistă. 

Aceasta provine dintr-o familie de muzicieni. Una dintre piesele compuse de către tatăl ei, Virgil Iuga este „Cântec pentru prieteni”. Este o piesă ce te lasă fără cuvinte, specifică vremurilor în care a fost scrisă (anii '80), compusă de Virgil Iuga pe versurile regretatului Liviu Gornic, într-o interpretare originală, avându-l ca solist pe Giorgio Leonardo, iar în backing alte mari voci arădene: Nelu Pitic, Daniel Julean, Virgil Iuga şi Claudia Iuga. Ea este una dintre candidatele cu şanse reale la marele titlu. Claudia a urmat cursurile Academiei de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj şi, de câţiva ani, este solista vocală a trupei Quaternion Band (alături de Sergiu Bacoş, Ştefan Gartner, Imi Molnar, Norbi Prentel, Atti Frnda şi Bogdan Bălan).

Arădeanca intră, astfel, în lupta pentru cei 100.000 de euro şi un contract cu o casă mare de discuri, premiile pus in joc de trustul MediaPro.

„Da, mă duc la Vocea României! Cu curaj şi, poate, o doză de nebunie mai mare ca de obicei, mă duc să dau ce am mai bun în mine şi să fac ceea ce-mi place mai mult în viaţă: să cânt. Ce va fi? Cum va fi? Ce iese? Habar nu am, dar uitaţi-vă la ProTv în fiecare sâmbătă de la 20.30 să-mi vedeţi evoluţia şi cine ştie, poate la un moment dat sărbătorim în mare stil… însă până atunci, ţineţi-mi pumnii strânşi şi doriţi-mi sănătate şi inspiraţie” este mesajul postat de Claudia pe o reţea de socializare.

Vă mai recomandăm: VIDEO Basarabeanul care a plâns la „Vocea României“: „Am venit să spun că suntem români şi vorbim aceeaşi limbă“


Un român a făcut senzaţie la „Vocea Americii“

AradPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite