PNL Arad şi-a stabilit listele pentru alegerile parlamentare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gheorghe Falcă, preşedintele PNL Arad. Foto Claudia Untaru
Gheorghe Falcă, preşedintele PNL Arad. Foto Claudia Untaru

PNL Arad a stabilit listele de candidaţi pentru alegerile parlamentare din data de 11 decebrie 2016. Aceste liste aqu fost aprobate de Biroul Politic Judeţean şi urmează a fi aprobate de conducerea centrală a partidului, luni.

Preşedintele filialei judeţene Arad, Gheorghe Falcă, a ţinut să precizeze că locurile de pe listă au venit ca urmare a dorinţei de a schimba oamenii care vor reprezenta Aradul în Parlament: „Partidul Naţional Liberal propune arădenilor candidaţi la Camera Depuţilor şi Senat, oameni noi, tineri, cu experienţă profesională pe diverse domenii de activitate, persoane care vin din societatea civilă, cadre medicale dar şi politicieni care au contribuit semnificativ la dezvoltarea judeţului Arad”, a menţionat Gheorghe Falcă.

Lista candidaţilor pentru Camera Deputaţilor îi curpinde în ordine pe: Glad Varga, deputatul Eusebiu Pistru, dosta deputată Claudia Boghicevici, Sergiu Bîlcea, Gheorghe Falcă, Lazăr Faur, Sebastian Popescu, Bogdan Boca şi George Damian.

Lista candidaţilor pentru Senat este deshisă de senatorul Ioan Cristina şi de deputatul Ion Şcheau, urmaţi de Simona Stan, Corina Crişan, Cristian Sălăşan.

Şeful campaniei PNL Arad, Iustin Cionca, spune că este o reuşită a dreptei arădene, faptul că persoane din afara sferei politice au decis să se implice activ în prima linie : “Ne aşteaptă o luptă grea, însă mă simt încrezător ştiind că avem o echipă puternică de oameni valoroşi care fac cinste Aradului. Această lista nu trebuie văzută doar ca o înşiruire de nume pentru Parlament, dar şi ca cea mai potrivită echipă pentru guvernarea României” a spus Iustin Cionca.
 

Vă mai recomandăm: La PNL conducerea partidului se alege pe liste

PNL stabileşte listele definitive pentru parlamentare. Cine riscă să rămâne în afara lor

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite