O familie din Chişineu-Criş a fost salvată de la moarte de pompieri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pompierii cu intervenit cu ajutorul scării culisabile FOTO arhivă Adevărul
Pompierii cu intervenit cu ajutorul scării culisabile FOTO arhivă Adevărul

O familie din localitatea arădeană Chişineu-Criş a fost salvată de la moarte în ultimul moment de pompieri. La faţa locului s-au deplasat două echipaje.

Totul a început cu un apel prin sistemul unic 112 de o femeie care anunţa că sora sa care locuieşte în oraşul Chişineu Criş nu răspunde la telefon. Femeia a precizat că în timpul ultimei convorbiri pe care a avut-o cu sora sa, cu puţin timp în urmă, aceasta prezenta deficienţe de vorbire.

La faţa locului s-au deplasat două echipaje de la Garda nr. 2 Chişineu Criş, unul pentru intrarea în locuinţă şi un echipaj de tip SMURD.

Pătrunderea în locuinţa aflată la etajul I al imobilului s-a făcut cu ajutorul scării culisabile din dotarea autospecialei şi prin forţarea ferestrei. În momentul pătrunderii în imobil s-a constatat prezenţa a trei persoane, doi adulţi şi un minor în stare de inconştienţă. Victimele prezentau simptomele unei intoxicaţii cu monoxid de carbon.

„Echipajele de salvatori au executat ventilarea încăperilor prin deschiderea geamului, acordarea de prim ajutor, transportul şi predarea în viaţă la spitalul din Chişineu-Criş a celor trei victime. Ulterior echipajul de SMURD din cadrul Detaşamentului Arad s-a deplasat la spitalul Chişineu Criş pentru transportul minorului către Spitalul Judeţean Arad”, a declarat George Pleşca, purtătorul de cuvânt al inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad.
Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite