O persoană a suferit arsuri grave în urma unui incendiu. Victima a fost dusă imediat cu un elicopter SMURD  la Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul a fost transportat imediat la Spitalul de Arşi din Bucureşti Foto: Arhivă
Bărbatul a fost transportat imediat la Spitalul de Arşi din Bucureşti Foto: Arhivă

Pompierii au intervenit în această dimineaţă cu trei autopseciale cu apă şi spumă pentru a stinge incendiul care a izbucnit pe strada Siretului la numărul 27.

Incendiul se manifesta la două construcţii din lemn acoperite cu carton bituminat pe o suprafaţă de aproximativ 100 mp cu posibilitate de propagare la celelalte încăperi ale imobilului. ‘’Un bărbat de 44 de ani a ajuns la spital cu arsuri de gradul II şi III pe aproximativ 90% din suprafaţa corpului, iar o femeie a primit îngrijiri medicale la faţa locului. Incendiul a fost stins în aproximativ o oră. Ne-am deplasat la faţa locului cu trei autospeciale’’, a spus Florin Cocoşilă, purtătorul de cuvânt din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dolj.

Bărbatul a fost transportat la scurt timp de la Spitalul Judeţean din Craiova cu elicopter SMURD la Spitalul de Arşi din Craiova.

Incendiul a izbucnit din cauza unui coş de fum neprotejat. Au ars două construcţii din lemn şi acoperişul acestora pe o suprafaţă de aproximativ 100 mp, materiale textile, acte de identitate, permis de conducere, carduri si acte bancare, acte asigurare şi parţial sume de bani (bancnote lei şi valută).

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite