Momentul în care Principesa Margareta i-a înmânat trofeul Karolinei Plíšková, la finala Transylvania Open 2024 VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei, a acordat Înaltul Patronaj turneului de tenis feminin Transylvania Open WTA250. Karolina Plíšková a învins-o în finală pe Ana Bogdan.

Momentul înmânării trofeului FOTO Familia Regală a României
Momentul înmânării trofeului FOTO Familia Regală a României

Majestatea Sa Margareta și Principele Radu au urmărit finala la simplu a turneului încheiat la 11 februarie 2024, iar Custodele Coroanei a înmânat trofeul câștigătoarei ediției a patra.

Karolina Plíšková (nr. 1 mondial 2017) este campioana turneului de tenis feminin Transilvania Open 2024, declarat cel mai bun turneu WTA250 al anului.

Trofeul i-a fost înmânat de către Majestatea Sa Margareta a României. În finală, Plíšková a învins-o pe jucătoarea româncă Ana Bogdan, care a primit trofeul finalistei și pe cel al celei mai populare jucătoare.

Astfel, Karolina Pliskova a devenit a patra campioană a Openului Transilvaniei, după o finală încheiată scor 6-4, 6-3, în fața Anei Bogdan.

Cred că o să mă bați într-o zi,” i-a transmis Karolina Pliskova Anei Bogdan, după ce românca a spus că își dorește să o învingă într-o zi, în contextul în care a pierdut primele patru dueluri directe cu cehoaica.

Ana Bogdan a declarat, duminică seara, 11 februarie 2024, după ce a pierdut în finala turneului Transylvania Open, că nu a fost ziua ei norocoasă, dar a promis că va munci în continuare pentru a câştiga marele trofeu la Cluj-Napoca. 

Ea le-a mulţumit fanilor, organizatorilor şi familiei şi a mărturisit că emoţiile trăite la acest turneu au fost extrem de intense. 

„Vă mulţumesc din suflet pentru toate emoţiile, toată adrenalina şi tot ce am simţit în această săptămână datorită vouă. Aceste clipe nu le-am mai trăit niciodată pe un teren de tenis, aşa că datorită vouă sunt aici şi trăiesc acest moment acasă. Mi-am dorit să ajung în finală şi să câştig, dar nu a fost ziua mea norocoasă. Ştiu însă că voi munci în continuare pentru a ridica trofeul cel mare, cel pe care mi-l doresc foarte mult", a transmis Ana Bogdan. 

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite