La 15 ani, o adolescentă practica prostituţia exploatată de doi arădeni, mamă şi fiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii arădeni au reţinut două persoane, mamă şi fiu, suspectate că ar fi exploatat sexual o adolescent de doar 15 ani. Cei doi sunt cercetaţi acum pentru trafic de minori, fiind propuşi Tribunalului pentru arestare preventivă.

Timp de doi ani a fost „scoasă la produs” de doi arădeni, mamă şi fiu. Adelina G. de 15 ani a fost obligată în perioada iulie 2009- ianuarie 2011 să se prostitueze pentru a obţine bani de pe urma acesteia.  

„În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii arădeni au stabilit că în perioada iulie 2009 - 1 ianuarie 2011, Ioan J., de 17 ani, şi Somna J., de 36 de ani, ambii din judeţul Arad, au lipsit-o de libertate în mod ilegal pe adolescent de 15 ani, în scopul de a o obliga la practicarea prostituţiei”, a spsu camellia Tuduce, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Arad.

În fapt, cei doi au agresat-o şi supus-o pe minoră la acte de violenţă. Mai mult de atât, se pare că tânărul a întreţinut cu aceasta raporturi sexuale. „Ulterior, prin ameninţare si violenţă, cei doi suspecţi au exploatat sexual minora, obligând-o să întreţină relaţii sexuale cu diverşi clienţi, având ca scop primordial, obţinerea, într-un timp relativ scurt, de importante foloase material”, a mai spus Tuduce.

La sfârşitul lunii februarie în schimb, după investigaţiile efectuate de ofiţerii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţi Organizate Arad, cei doi, mama şi fiul au fost prinşi. Ioan J. a fost prezentat Tribunalului Arad cu propunere de arestare preventivă. Pe numele acestuia, instanţa arădeană a emis un mandat de arestare pentru întreţinere de relaţii sexuale cu un minor şi trafic de minori.  Mama băiatului în schimb, este cercetată pentru de trafic de minori.
 


Arad



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite