Judoka de la CSM Arad au participat la două competiţii internaţionale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andrenorul Drimbre alături de elevă FOTO CSM
Andrenorul Drimbre alături de elevă FOTO CSM

Judoka de la CSM Arad, sub conducerea antrenorilor Dorin Drimbe şi Arpad Nagy, au participat la Szeged-Ungaria, la două competiţii internaţionale de judo în aceeaşi zi (9 septembrie 2017).

Prima a fost destinată celor mai mici judoka “Kupa CSABA BELA JUDO EMLEKVERSENY”,
La această competiţie s-au evidenţiat următorii judoka: Hegyi Timeea care a obţinut medalia de argint şi Mercea Cristiana a obţinut medalia de bronz, iar Vidan Kevin a pierdut  meciul pentru medalia de bronz.

A doua competiţie a fost destinată celor de la nivelul de vârstă U-16 “EURO  LEAGUE 2017”.
Competiţia are patru etape, aceasta fiind prima etapă, la care judoka de la CSM Arad au reuşit să obţină o medalie de bronz prin judoka Ciopraga Andreea, iar judoka Tomuţ Alexandru şi Turc David au pierdut meciul pentru medalia de bronz.

„Urmează săptămana viitoare etapa a doua, cea de la Subotica-Serbia, iar în luna octombria va fi o etapă la Osijec – Croaşia şi o ultima etapă, se va ţine în Arad. În urma clasamentului a celor patru etape se va decerna şi trofeul de câştigător al euroligii 2017, pentru fiecare categorie în parte”, spune Dorin Drimbe.
Săptămana viitoare va avea loc Competiţia Internaţională de Judo ”Cupa Aradului – XV ”, care se va desfăşura la sala de sport a universităţii Aurel Vlaicu.

Vă mai recomandăm: Judoka de la CSM Arad din nou pe tatami

Campionul care a devenit antrenor şi care a creat „Judo pentru toţi”

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite