Înjunghiat în gât cu o şurubelniţă de un soț gelos, lângă un supermarket. Agresorul avea la el și un pistol

0
Publicat:

Un bărbat a fost înjunghiat în gât cu o şurubelniţă, iar însoțitoarea lui bătută, joi, 21 septembrie,  în parcarea unui supermarket din municipiului Arad.

Bărbatul a fost înjunghiat în plină stradă FOTO arhivă Adevărul
Bărbatul a fost înjunghiat în plină stradă FOTO arhivă Adevărul

Acesta a fost transportat în stare gravă la spital unde a fost supusă unei intervenții chirurgicale.

Potrivit martorilor, cele două victime au fost atacate de un bărbat care ar fi soţul femeii. Agresorul ar fi urmărit-o suspectând că este înşelat de soţie, iar când a văzut-o în parcare cu un alt bărbat, i-a atacat pe ambii.

La data de 21 septembrie 2023 în jurul orei 15.18, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au fost sesizați despre un scandal, în parcarea unui supermarket din municipiu, unde un bărbat ar fi fost înțepat în zona gâtului cu un obiect ascuțit, iar o femeie ar fi fost agresată fizic. Victimele au fost transportate la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale”, a declarat Claudia Iuga, purtător de cuvânt al IPJ Arad.

Cercetările sunt continuate sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad.

Mai avea un pistol 

Se pare că agresorul mai avea asupra sa și alte arme cum ar fi un pistol, care a fost ridicat pentru continuarea cercetărilor.

Autorul faptelor este în custodia polițiștilor.

În urma verificărilor efectuate până în prezent nu au fost identificate sesizări anterioare cu privire la existența unei stări conflictuale între persoanele implicate.

Incidentul s-a petrecut în parcarea unui supermarket din Micălaca, zona 300.

Un alt caz de gelozie la Neamț 

Nu este primul caz de gelozie din țara noastră. Un bărbat gelos pe fosta concubină s-a răzbunat pe aceasta, hotărând că trebuie pusă la punct. Ideea s-a dovedit neinspirată, poliţiştii întocmindu-i dosar penal individului din Neamţ.

Povestea sfârşită cu punerea sub acuzare a unui nemţean de 45 de ani a început pe data de 23 august 2023, când o femeie a sunat la 112, anunţând cadrele de la Poliţiei municipiului Roman, anunţând că a fost victima unei infracţiuni, fiindu-i sustrase mai multe bunuri. A indicat şi cine era autorul.

Se întâmpla în jurul orei 13.20 a zilei precizate, partea vătămată, care are 35 de ani, afirmând că, în timp ce era în locuinţa sa, fostul concubin, care venise în „vizită“, i-a furat o brăţară din aur pe care erau aplicate diamante negre, suma de 510 euro şi cheile de la autoturismul proprietate personală.

AradPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite