GALERIE FOTO Cum să-ţi amenajezi casa cu bani puţini şi eforturi minime

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Specialiştii în construcţii vin cu soluţii de criză: tapet ieftin în loc de zugrăveală. Arădenii îşi pot amenaja locuinţele, fără să mai plătească mâna de lucru a designerilor şi să cheltuie mulţi bani.

Decoraţiunile interioare se bucură de tot mai multă popularitate în rândul arădenilor care îşi doresc o casă modernă la preţuri de criză. Experţii în construcţii vin cu soluţii în acest sens şi spun că tapetul de calitate este de departe mult mai bun, mai economic şi mai durabil decât o zugrăveală clasică.

„Aducem tapet din Germania, Italia şi Franţa pentru decoraţiuni interioare. Tapetul se întreţine mult mai bine decât o zugrăveală, peretele respiră mai uşor şi în plus se poate pune fără ajutorul unor designeri”, a spus în această dimineaţă Irina Rus, managerul unei firme de amenajări. O rolă de cinci metri pătraţi de tapet costă aproximativ 120 de lei, în vreme ce o zugrăveală într-un apartament poate depăşi 500 de lei.

În aceste zile, arădenii pot găsi cele mai bune soluţii pentru amenajări interioare şi exterioare la Târgul de Construcţii organizat în cele două pavilioane ale complexului Expo Internaţional. Zeci de firme din ţară şi străinătate vin cu oferte de materiale de construcţii, uşi, mobilier, tâmplărie şi instalaţii sanitare.

Un alt stand care atrage privirile vizitatorilor este cel al tâmplăriei Bradul, societate care execută ferestre şi uşi termopan, uşi interioare din lemn de diferite esenţe şi scări din lemn de esenţă tare.

Avantajele tâmplăriei termopan din lemn stratificat sunt multe şi convingătoare, cel puţin aşa susţin producătorii. “O tâmplărie termopan elimină formarea mucegaiului şi a condensului datorită respiraţiei lemnului prin pori, este un bun izolator termic şi fonic, oferă rezistenţă în timp datorită fibrei masivului şi oferă în acelaşi timp o siguranţă sporită prin încuietori întărite”, a declarat reprezentantul firmei din Sânleani, Tâmplăria Bradul.

Click pe poză pentru GALERIE FOTO

image
Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite