FOTO Târgul de construcţii şi instalaţii îşi aşteaptă şi astăzi vizitatorii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgul oferă o gamă diversificată de produse
Târgul oferă o gamă diversificată de produse

Arădenii care nu au apucat să viziteze târgul de construcţii şi instalaţii organizat la Expo Arad pot face acest lucru şi astăzi până la ora 16.00.

Vorbim despre pentru cel mai important eveniment de profil din Vestul ţării şi anume Târgul „Confort Construct & Instal”.

„Eveniment de referinţă în domeniul construcţiilor şi instalaţiilor, târgul reprezintă punctul de relansare al companiilor de profil pe piaţă şi totodată cel mai bun mijloc de promovare, de stabilire de noi contacte de afaceri, colaborări şi parteneriate în vederea extinderii, dar şi de informare asupra ultimelor noutăţi în domeniu”, spune Cimi Enache, manager proiect.

Confort Construct & Instal 2013 are cele mai bune oferte de materiale şi echipamente pentru construcţii. Nu lipsesc uşile de interior şi exterior din lemn, aluminiu, PVC, dar nici ferestrele din lemn masiv sau statificat, aluminiu, PVC.

De asemenea, în târg se găsesc faţade ventilate; sisteme de acoperişuri din lemn, structuri metalice pentru hale industriale, profile metalice, panouri termoizolante, tablă cutată pentru închideri şi acoperişuri, dar şi sobe şi şeminee din teracotă, piatra naturală; sisteme şi elemente din beton vibropresat pentru construcţii, pavaje, bolţari, borduri, rigole; marmură, sticlă, travertin, piatră onix, piatră naturală exotică, bazalt, mosaic. Transportul la târg este gratuit pe traseul Expo Arad Internaţional şi retur.

Biletul de intrare este de 5 lei. De joi, de când târgul şi-a deschis porţile, mii de arădeni l-au vizitat.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite