FOTO Familia fotbalistului Ţucudean şi-a deschis ştrand în Arad

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fotbalistul lui Standard Liege, George Ţucudean, împreună cu bunicul lui, cunoscutul om de afaceri arădean Gheorghe Cosma au inaugurat în weekend cel mai modern ştrand dintr-un centru sportiv.

Ştrandul deţine un frumos loc de lounge, bar, canapele, şezlonguri şi bazine. Mai exact familia lui Ţucudean a pus pe picioare un mic paradis în  cartierul arădean Micălaca, zona 300.

Ca atare, pe terenul abandonat din spatele parcării complexului, patronii au decis să deschidă o bază de agrement în aer liber, mai exact au creeat un paradis între blocuri. Ştrandul a fost deschis în interiorul Complexului Sportiv Gemi Sport.

Ştrandul cuprinde un bazin de înot de 25 de metri lungime şi 1,7 metri adâncime, cu apă încălzită la 29 de grade, un bazin pentru copii cu tobogane, umplut tot cu apă încălzită până la 30 de grade. Alături de familie la inaugurarea ştrandului au particpat şi prietenii.

Panglica inaugurală a bazei de agreement a fost tăiată de către nepoţii omului de afaceri arădean, Miriam şi George Ţucudean. George a mai jucat la UTA Arad şi Dinamo Bucureşti, înainte de a pleca în Belgia.

Vom reveni cu amânunte despre preţurile de intrare la noul ştrand!

Mai puteţi citi: FOTO Ştrandurile şi zonele de agrement din judeţul Teleorman sunt pregătite pentru ”bălăceală”

Dinamoviştii îşi freacă mâinile de bucurie: Ţucudean plăteşte salariile în "Ştefan cel Mare"

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite