Dinamoviştii îşi freacă mâinile de bucurie: Ţucudean plăteşte salariile în "Ştefan cel Mare"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atacantul dinamovist George Ţucudean a decolat azi din România cu destinaţia Liege pentru a face vizita medicală cu gruparea Standard antrenată de Mircea Rednic.

După ce în ultima perioadă s-a vehiculat că Ţucudean va părăsi Dinamo pentru o echipă din Occident, iată că zvonurile au prins contur azi când atacantul dinamovist a plecat în Belgia pentru a efectua vizita medicală la Standard Liege.

Potrivit presei belgiene, Ţucudean va semna cu echipa antrenată de Mircea Rednic pe patru ani şi jumătate, iar în contul transferului dinamovistului belgienii vor achita 750.000 de euro. Banii primiţi pe Ţucudean ar urma să fie folosiţi pentru achitarea salariilor restante ale fotbaliştilor de la Dinamo care sunt neplătiţi de mai bine de trei luni.

La plecarea din România, atacantul a declarat: „Merg să fac vizita medicală şi sper ca totul să fie ok, iar contractul să se parafeze. E un pas important pentru mine şi de aceea sper să mă adaptez cât pot de repede, mai ales că este şi Cristea acolo. Singurul meu regret este că n-am luat nici un titlu cu Dinamo. Mă bucur însă pentru altceva. Şi anume, sper ca foştii mei colegi să primească banii restanţi după ce clubul va încasa suma de la Standard pentru mine”.

Ţucudean nu este primul român din lotul lui Standard. În urmă cu câteva zile, atacantul Petrolului Adrian Cristea a ajuns şi el la Liege, urmând să evolueze sub comanda fostului antrenor de la Ploieşti, Mircea Rednic.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite