Femeie luată pe capotă de o șoferiță după o ceartă în trafic. Imagini halucinante VIDEO

0
Publicat:

Întâmplarea a avut loc pe data de 4 aprilie, în municipiul Arad, dar abia miercuri, 19 aprilie, au fost date publicității.

image

În după-amiaza de 4 aprilie a avut loc în municipiul Arad, într-o parcare, o ceartă între două femei. Asta după ce una dintre femei, victimă în acest incident, i-a cerut unei șoferițe să nu mai parcheze mașina pe locul ei.

Șoferița nici nu a vrut să audă și a trecut la amenințări și insulte la adresa posesoarei locului de parcare, aceasta din urmă solicitând intervenția polițiștilor, după un apel la 112.

Femeia a avut grijă să se poziționeze în fața autoturismului, un Mercedes, pentru a bloca plecarea acestuia până la sosirea oamenilor legii.

În fața acestei situații, șoferița a pornit mașina și a plecat cu victima pe capotă, mai mulți metri, ulterior frânând brusc și aruncând-o pe carosabil. Mai mult decât atât, fuge de la locul faptei și este aproape să treacă cu roata peste capul femeii întinse pe caldarâm, potrivit specialarad.ro.

Scenele au fost filmate de martori, iar victima evenimentului a fost dusă la spital pentru îngrijiri medicale.

Poliția face acum cercetări în acest caz, mai ales că femeia accidentată s-a ales cu un certificat medico-legal și are nevoie de 12 -14 zile de îngrijiri medicale pentru rănile suferite.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite