Ma┼čin─â cu un t├ón─âr pe capot─â, oprit─â ├«n trafic la Br─âila. ┼×oferul a rupt-o la fug─â

0
0
politia rutiera
FOTO arhiv─â Adev─ârul

Doi tineri teribili┼čti s-au ales cu dosare penale deoarece o patrul─â de ordine public─â i-a surprins ├«n timp ce se d─âdeau ├«n spectacol pe o arter─â din Br─âila. Unul dintre ei ┼či-a l─âsat prietenul s─â conduc─â ma┼čina, de┼či ┼čtia c─â nu are permis, iar el s-a urcat pe capot─â, dornic de senza┼úii tari.

Pe 28 iunie, ├«n jurul orei 20.00, poli┼úi┼čtii Biroului Ordine Public─â Br─âila au observat un autoturism ├«n timp ce se deplasa pe strada Danubiului c─âtre strada Pensionatului av├ónd pe capot─â o persoan─â.

ÔÇ×Poli┼úi┼čtii au oprit vehiculul ├«n cauz─â, moment ├«n care ┼čoferul a fugit, fiind identificat─â persoana ce se afla pe capot─â, un t├ón─âr, ├«n v├órst─â de 18 ani, din Br─âila, care i-ar fi ├«ncredin┼úat vehiculul prietenului s─âu despre care avea cuno┼čtin┼ú─â c─â nu posed─â permis de conducereÔÇŁ, au precizat reprezentan┼úii IPJ Br─âila.

├Än urma verific─ârilor a fost identificat ┼či conduc─âtorul autoturismului, un t├ón─âr, ├«n v├órst─â de 18 ani, din Br─âila, care nu posed─â permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Poli┼úi┼čtii au deschis dosar penal ├«n acest caz pentru conducere a unui vehicul f─âr─â permis de conducere ┼či ├«ncredin┼úarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea de┼úinerii permisului de conducere pentru conducerea pe drumurile publice unei persoane despre care ┼čtie c─â nu posed─â permis de conducere.

V─â mai recomand─âm s─â citi┼úi ┼či:

Drama unei fete de la un centru de plasament: sedus─â ┼či obligat─â s─â se prostitueze. Un dentist din Br─âila, printre proxene┼úi

Liderul care a jefuit sindicatul. Ceferistul din F─âurei ┼či-a ├«nsu┼čit ilegal sute de mii de lei din banii oamenilorUltima or─â

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite