Maşină cu un tânăr pe capotă, oprită în trafic la Brăila. Şoferul a rupt-o la fugă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO arhivă Adevărul
FOTO arhivă Adevărul

Doi tineri teribilişti s-au ales cu dosare penale deoarece o patrulă de ordine publică i-a surprins în timp ce se dădeau în spectacol pe o arteră din Brăila. Unul dintre ei şi-a lăsat prietenul să conducă maşina, deşi ştia că nu are permis, iar el s-a urcat pe capotă, dornic de senzaţii tari.

Pe 28 iunie, în jurul orei 20.00, poliţiştii Biroului Ordine Publică Brăila au observat un autoturism în timp ce se deplasa pe strada Danubiului către strada Pensionatului având pe capotă o persoană.

„Poliţiştii au oprit vehiculul în cauză, moment în care şoferul a fugit, fiind identificată persoana ce se afla pe capotă, un tânăr, în vârstă de 18 ani, din Brăila, care i-ar fi încredinţat vehiculul prietenului său despre care avea cunoştinţă că nu posedă permis de conducere”, au precizat reprezentanţii IPJ Brăila.

În urma verificărilor a fost identificat şi conducătorul autoturismului, un tânăr, în vârstă de 18 ani, din Brăila, care nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Poliţiştii au deschis dosar penal în acest caz pentru conducere a unui vehicul fără permis de conducere şi încredinţarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere pentru conducerea pe drumurile publice unei persoane despre care ştie că nu posedă permis de conducere.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Drama unei fete de la un centru de plasament: sedusă şi obligată să se prostitueze. Un dentist din Brăila, printre proxeneţi

Liderul care a jefuit sindicatul. Ceferistul din Făurei şi-a însuşit ilegal sute de mii de lei din banii oamenilor

BrăilaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite