Poliţist din Neamţ luat la palme şi târât pe capotă. Motivul pentru care un şofer şi-a ieşit din minţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un poliţist local a avut parte de o experienţă nedorită FOTO Facebook
Un poliţist local a avut parte de o experienţă nedorită FOTO Facebook

O banală cerere a unui poliţist local, care i-a solicitat unui şofer să plece dintr-o staţie de microbuze, a determinat o reacţie violentă a conducătorului auto.

Un eveniment mai puţin obişnuit a avut loc în dimineaţa zilei de 17 mai 2022, într-o staţie de microbuze de la complexul comercial Orion din Piatra Neamţ. Implicate au fost două persoane, un poliţist local şi un şofer, care la un moment dat a devenit extrem de violent. Numai că, nervii nestăpâniţi i-au adus un dosar penal. 

În jurul orei 8.00, pentru că în zona menţionată este un mare liceu şi un trafic infernal, părinţii aducându-şi copii la ore cu maşina, un echipaj al Poliţiei Locale Piatra Neamţ asigura fluidizarea, iar la un moment dat au fost observaţi mai mulţi şoferi, care staţionau neregulamentar în parcarea pentru mijloacele de transport în comun. 

„În desfăşurarea atribuţiilor, echipajul Biroului de Siguranţă Rutieră asigura fluidizarea traficului la primele ore ale dimineţii şi a constatat că în staţia mijloacelor de transport staţionau neregulamentar mai multe autoturisme. Agenţii

au solicitat conducătorilor auto să elibereze staţia pentru a nu crea blocaje în zonă“, a transmis Poliţia Locală Piatra Neamţ. 

   

Însă unul dintre aceştia a refuzat să se conformeze, iar la o primă cerere de legitimare a refuzat şi a încercat să plece, moment în care a lovit un alt autovehicul care circula regulamentar. Şoferul în culpă a devenit violent, a adresat ameninţări şi injurii la adresa unui poliţistului local, l-a îmbrâncit, încercând să-l îndepărteze, împingându-l cu maşina. Apoi l-a luat pe capotă. 

Ulterior, la locul incidentului a fost chemat şi echipajul de intervenţie rapidă al Poliţiei Locale,

conducătorul auto s-a mai calmat, dar a prezentat date de identitate nereale, pentru a nu putea fi identificat în baza de date. Incidentul a fost sesizat Poliţiei Municipiului Piatra Neamţ chiar de

către şoferul violent, „părţile“ implicate fiind audiate. 

Agentul Poliţiei Locale Piatra Neamţ nu a suferit vătămari corporale în timpul incidentului, iar conducătorul auto a primit o amendă contravenţională pentru staţionare neregulamentară. În urma celor petrecute, a fost întocmit şi un dosar penal, cercetări fiind efectuate pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj şi cea de fals privind indentitatea.

Vă mai recomandăm să citiţi: 

Despărţire în lacrimi de refugiaţi. „Pleacă spre o viaţă mai bună, cărându-şi sacoşele cu «averea», nişte haine“ FOTO

Seif cu bani, furat din sediul unei firme. Ce limuzină au folosit spărgătorii pentru a fugi cu prada

Piatra NeamţPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite