Doi bărbaţi au fost prinşi în timp ce încercau să vândă sute de pastile ecstasy

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Aceştia încercau să vândă peste 300 de comprimante FOTO arhivă Adevărul
Aceştia încercau să vândă peste 300 de comprimante FOTO arhivă Adevărul

Doi bărbaţi au fost prinşi în flagrant delict în timp ce încercau sa comercializeze peste 300 de comprimate de ecstasy.

Poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate şi procurorii D.I.I.C.O.T. din Arad au desfăşurat mai multe acţiuni, atât în municipiul Arad, cât şi în Târgu-Mureş, context în care s-a realizat prinderea în flagrant celor doi, în timp ce încercau sa vândă 327 de comprimate ecstasy.

De asemenea, în urma percheziţiilor efectuate la locuinţele acestora, au fost ridicate, în vederea confiscării, 287 de grame de substanţe psihoactive.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcţiei de Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

În baza probatoriului administrat, cei doi tineri au fost reţinuţi şi prezentaţi cu propunere de arestare preventivă Tribunalului Arad, pe numele acestora fiind emise mandate de arestare pe o perioadă de 30 de zile, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trafic de droguri de mare risc. În cauză s-a colaborat cu Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate Târgu Mureş.

Vă mai recomandăm: Au băgat sute de tineri în spital după ce le-au vândut droguri amestecate cu tot felul de otrăvuri. Reţeaua de traficanţi a fost trimisă în judecată

VIDEO Cea mai mare captură de droguri după 1990: Peste 330 de kilograme de heroină ascunse în două TIR-uri. Cum fentau traficanţii câinii poliţişti

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite