Tânăr din Iași, înjunghiat mortal la o petrecere de majorat. Autorul a fost reținut

0
Publicat:

Un tânăr, de 20 de ani, din județul Iași, a murit după ce a fost înjunghiat într-o altercație iscată la o petrecere de majorat din localitatea Lunca Cetățuii, comuna Ciurea, noaptea trecută. Alți doi tineri au ajuns la spital cu răni provocate prin înjunghiere.

Tânăr înjunghiat mortal la un majorat, alți doi tineri au ajuns la spital
Tânăr înjunghiat mortal la un majorat, alți doi tineri au ajuns la spital

Reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi au anunțat că autorul omorului a fost identificat şi reţinut de către poliţişti, urmând a fi înaintat instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, scrie Agerpres.

"La data de 17.09.2023, ora 01:35, procurorul criminalist a fost sesizat despre faptul ca în seara precedentă a avut loc o petrecere de majorat într-un imobil din sat Lunca Cetatuii, com. Curea, jud. Iaşi, în timpul căreia a izbucnit o altercaţie între tinerii prezenţi, iar unul dintre aceştia a fost lovit cu un cuţit şi a decedat. Din primele declaraţii ale martorilor s-a stabilit că inculpatul S. A. P. (22 de ani) l-a înjunghiat în zona abdominală pe tânărul B. I. S. (20 de ani) provocându-i plăgi tăiate cu hemotorax, hemopericard prin ruptura de cord, leziuni grave ce au condus în scurt timp la decesul victimei. Inculpatul a fost reţinut pentru comiterea infracţiunii de omor, prevăzută de art. 188 alin. (1). C. Pen, urmând să fie prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Iaşi cu propunere de arestare preventivă pe o durată de 30 de zile", menționează comunicatul transmis de Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi

Totodată, reprezentanţii UPU - SMURD de la spitalul judeţean Sf Spiridon din Iaşi au informat că tânărul decedat a fost înjunghiat, prin agresiune, la nivelul toracelui anterior stâng, lombar paravertebral stâng şi că s-a încercat resuscitarea de către echipajul medical de intervenţie ajuns la faţa locului, dar a fost constatat decesul.

Celelalte două persoane vătămate la majoratul din Lunca Cetăţuii au fost duse la UPU-SMURD a spitalului judeţean. Amândoi sunt în vârstă de 19 ani. Unul dintre ei avea plăgi înjunghiate la "hemitorace bazal posterior drept, lombar drept, hipocondrul şi flanc drept, flanc stâng", fiind internat pe secţia de Chirurgie după ce a fost tratat. Celălalt tânăr avea două plăgi înjunghiate artificial la nivelul stomacului şi braţului drept, și a fost  externat în urma consultului medical.  

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite