Cum arată cea mai nouă și modernă bază sportivă de copii și juniori din țară. A fost realizată de o asociație non-profit FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Una dintre cele mai mari realizări ale unei asociații din Arad, care reabilitează diferite clădiri de învățământ sau spitalicești din donații și sponzorizări, este dotarea unei baze sportive.

Baza sportivă este una modernă FOTO Cetatea Voluntarilor
Baza sportivă este una modernă FOTO Cetatea Voluntarilor

Este vorba despre Cetatea Voluntarilor Arad care a realizat unul dintre cele mai mari proiecte și anume cel de renovare, modernizare și dotare a bazei sportive CSS „Gloria”.  

Proiectul a ajuns la final datorită implicării unor oameni de suflet, care au crezut în noi și în demersurile noastre. Copiii se pot bucura de cea mai frumoasă bază sportivă existentă în acest moment la nivel de cluburi de copii și juniori din România. Multe generații de tineri vor putea să își desfășoare aici activitățile sportive în condiții excelente, asta după ce zeci de alți copii au fost nevoiți în trecut să renunțe la sportul preferat din cauza condițiilor insalubre în care ajunsese acest obiectiv de interes pentru Arad. Suntem fericiți, recunoscători și mândri de această mare realizare”, spune Anamaria Popa, președinte al Cetății Voluntarilor Arad.

Aceasta spune că prin efortul tuturor se redă Aradului o valoare pentru sport, tinerețe și sănătate.

Vă mulțumim încă o dată tuturor celor care ați ajutat la transformarea acestui vis în realitate, un vis care ne-a dat multe emoții, gânduri și temeri însă toate au devenit astăzi o mare realizare pentru Arad.  Baza sportivă „Gloria” își deschide porțile pentru miile de copii care îi vor trece pragul de acum înainte”, mai adaugă Anamaria Popa.

Baza sportivă este dotată cu tot ceea ce este necesar, de la echipamente, la saună. De asemenea, sunt expuse tricouri cu semnăturilor unor mari fotbaliști din țară și a unor personalități din lumea fotbalului.

Secții de spital și grădinițe 

Ana împreună Anca Korponai și echipa au reabilitat 9 secții de spitale, au renovat și dotat 28 de grădinițe. Au înființat prima creșă sportivă din România la Arad. Iar anul acesta au planuri în Sibiu, Sighetu Marmației, Oradea și Timișoara.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite