Alegeri prezidenţiale 2014. Monica Macovei, în campanie electorală la Arad: „Din păcate, politicienii se întâlnesc cu alegătorii doar o dată la patru-cinci ani”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Candidata independentă la alegerile prezidenţiale 2014, Monica Macovei, a fost prezentă în cursul zilei de duminică, 5 octombrie, în municipiul Arad, pentru a-şi face campanie electorală.

În dorinţa de a-şi face cunoscut programul, Monica Macovei a mers în piaţa Obor, acolo unde s-a fotografiat cu arădenii, a dat autografe sau a vorbit despre proiectele pe care le are pentru România.

Ulterior întâlnirii cu cei din Obor, Monica Macovei, candidat independent la alegerile prezidenţiale 2014, a susţinut o conferinţă de presă în cadrul căreia a punctat principalele obiective pe care doreşte să le pună în practică în cazul în care ajunge şef de stat.

Unul dintre punctele susţinute cu ardoare de fostul ministru al Justiţiei face referire la implicarea activă a societăţii civile în luarea deciziei politice.

„Doresc ca principiul de democraţie participativă să fie luat în serios de români. Implicarea societăţii civile în luarea deciziilor de la nivel politic trebuie să aibă un rol important. Din păcate, politicienii se întâlnesc cu alegătorii o dată la patru sau la cinci ani, când le cer votul, în rest părerile votanţilor nu sunt luate în seamă”, a spus Monica Macovei.

 Vă mai recomandăm: 

Ca să câştige, Monica Macovei trebuie să piardă

Alegeri prezidenţiale 2014: Monica Macovei, „Doamna de Fier“ care atacă fotoliul de la Cotroceni

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite