Accidentele şi stricarea maşinilor i-a determinat pe locuitorii unei comune arădene să adreseze o petiţie Guvenului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Drumul este plin de gropi
Drumul este plin de gropi

Gropiile din asfalt i-au dus la disperare pe locuitorii dintr-o comună arădeană. Pentru că nu mai ştiu cui să se adreseze, oamenii au decis să întocmească o petiţie online.

Este vorba despre cei din localitatea Felnac.

Astfel, ajunşi la limita răbdării, aceştia au iniţiat o petiţie online prin care speră să adune suficiente semnături şi să îi sensibilizeze pe cei în drept pentru a le asfalta drumul judeţean.

În textul scris de iniţiatorul petiţiei, Flavius Moşescu, se arată:

„Scriu această petiţie, în calitate de cetăţean al acestei ţări, plătitor de taxe şi impozite. Locuiesc în comuna Felnac, judeţul Arad şi vreau să vă aduc la cunoştintă urmatoarea problemă. Drumul judeţean Arad-Felnac DJ682 este într-o stare jalnică de foarte mult timp şi nimeni nu face nimic pentru repararea lui. Problema este a mea şi a altor câteva sute, sau poate mii de şoferi care merg zilnic pe acest drum. Am văzut maşini rupte pur şi simplu în gropile din asfalt, care în unele locuri depăşesc 20 de centimetri adâncime. Vă rog să impuneţi o măsură radicală în acest caz. Pe acest drum se încasează zilnic mii sau poate zeci de mii de lei din taxele pe combustibil, TVA, accize şi taxa de drum”.

Ceilalţi locuitori din zonă ne-au confirmat că sunt de acord cu această petiţie şi că drumul arată sub orice critică. Vorbim despre un drum care face legătura cu judeţul Timiş. Petiţia se adresează atât Guvernului, cât şi Consiliului Judeţean.

Petiţia, disponibilă la adresa – http://www.yousign.org/ro/Reparai-oseaua-ARAD-FELNAC-t-25209 -, a strâns peste 370 de semnături şi îşi propune ca în cele din urmă peste o mie de arădeni să susţină această iniţiativă.

Petiţia online a strâns şi foarte multe comentarii. Alin spune că pe acest drum a avut accident din cauza gropiilor şi  că i s-a rupt pivotu la maşină.

„La cum arată acuma şi cârpit cred ca ar merge...măcar să închidă cumva craterele alea. Mă omoară psihic, de fiecare data mi-e frică să nu cumva cineva de pe sensul opus  să încerce să evite o groapă şi să intre direct în maşina mea”, spune Eugenia.

Vlad, un alt şofer, spune că accidentele sunt deja la ordinea zilei iar toţi navetiştii îşi pun la bătaie nervii, siguranţa şi banii.

Petiţia poartă demunirea „Reparaţi şoseaua Arad-Felnac”.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite