Accident rutier cu 13 persoane implicate. Cinci dintre ele, printre care doi copii, au ajuns la spital

0
Publicat:

Evenimentul rutier a avut loc duminică, pe DN 7, sub un pod al autostrăzii A1, în oraşul arădean Pecica.

Accidentul a avut loc la Pecica FOTO: ISU Arad
Accidentul a avut loc la Pecica FOTO: ISU Arad

Un microbuz în care se aflu opt persoane și un autoturism, cu alți cinci pasageri, s-au ciocnit duminică, pe DN7, la  orașul Pecica, în județul Arad.

În urma evenimentului, doi copii și trei adulți au ajuns de urgență la spital, cu multiple traumatisme. Ceilalți pasageri din mașinile implicate nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.

„Accident rutier fără descarcerare în oraşul Pecica (DN 7 sub podul de la A1), în care au fost implicate un autoturism în care se aflau 5 persoane şi un microbuz în care se aflau 8 persoane. Intervine Detaşamentul de Pompieri Arad cu un echipaj SMURD TIM şi o autospecială pentru transport personal şi victime multiple. În sprijinul echipajelor intervin 2 echipaje SAJ şi SVSU Pecica cu o autospecială de stingere”, potrivit ISU Arad.

Poliţiştii cercetează cauza care a dus la producerea acestui eveniment.

Vineri, 16 decembrie, o persoană și-a pierdut viața și alte opt au fost rănite după ce un microbuz s-a răsturnat în zona localității Nădlac, Arad. A fost activat planul roșu de intervenție.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad la locul accidentului au fost trimise mai multe unităţi SMURD, elicopterul medical şi autospeciale ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean.

"După prima evaluare medicală, sunt nouă victime, dintre care o persoană a suferit leziuni incompatibile cu viaţa şi o persoană prezintă diverse traumatisme", au mai spus reprezentanții ISU.

Arad


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri