Un autocar cu 33 de pasageri s-a răsturnat în Arad. Opt victime au fost transportate la spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un autocar în care se aflau 33 de persoane s-a răsturnat, sâmbătă seară, la ieşirea din Buteni spre Cuied, anunţă ISU Arad. A fost activat Planul roşu de intervenţie.

Accident în județul Arad FOTO ISU Arad
Accident în județul Arad FOTO ISU Arad

UPDATE 

În urma evaluării medicale de la fața locului, 8 victime au fost transportate la spital, conștiente.

3 persoane s-au deplasat către domiciliu cu mijloace proprii, iar restul ocupanților sunt transportați la ieșirea din localitate, într-un spațiu pus la dispoziție de către autoritățile locale.

Planul Roșu de Intervenție a fost dezactivat.

UPDATE 

Cinci victime au fost transportate la spital, iar alte două primesc îngrijiri medicale la faţa locului, după ce un autocar în care se aflau 33 de persoane s-a răsturnat, sâmbătă seară, pe DJ 792C, în afara localităţii arădene Buteni.

Conform datelor comunicate de IGSU, în urma accidentului au rezultat şapte victime, cinci dintre acestea fiind transportate la spital în stare de conştienţă.

La acest moment, alte două persoane sunt asistate medical la faţa locului, arată sursa citată.

Știrea inițială

La faţa locului intervin forţe şi mijloace ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vasile Goldiş al judeţului Arad cu o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare şi o autospecială pentru descarcerare, o autospecială pentru transport personal şi victime, un echipaj SMURD TIM, 10 SMURD B2, cu sprijin de la SAJ (o ambulanţă C şi 9 ambulanţe tip B).

De asemenea, din ordinul IGSU, ISU Timiş a dislocat trei autospeciale pentru transport personal şi victime multiple şi trei echipaje de prim ajutor tip B.

Potrivit ISU Arad, toate cele 33 de persoane s-au evacuat din autocar şi nu sunt persoane încarcerate.

Din primele informaţii, cinci persoane necesită îngrijiri medicale.

Arad


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri