Spălare de bani şi evaziune fiscală de peste 340.000 lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

5 teleormăneni sunt cercetaţi penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de fals în înscrisuri sub semnătură privată, evaziune fiscală, complicitate la evaziune fiscală şi spălare de bani. Aceştia au creat un prejudiciu bugetului statului de peste 340.000 lei.

Ofiţerii Serviciului de Investigare a Fraudelor au început urmărirea penală într-un dosar penal în care sunt cercetaţi cinci suspecţi, sub aspectul comiterii infracţiunilor de fals în înscrisuri sub semnătură privată, evaziune fiscală, complicitate la evaziune fiscală şi spălare de bani.

G. Daniel, S. Lucian şi D. Nicolae, administratori ai unei societăţi comerciale înregistrată în comuna Dobroteşti, cu obiect de activitate transporturi rutiere, au înregistrat în contabilitate cheltuieli fictive, reprezentate de bonuri fiscale de combustibil. Acestea au fost posibile cu ajutorul lui M. Adrian şi M. Valentin din Alexandria, care au falsificat astfel de bonuri fiscale.

În perioada anilor 2009-2012, cât a durat activitatea infracţională, a fost creat un prejudiciu în dauna bugetului de stat în sumă de 342.000 lei.
Din veniturile realizate prin săvârşirea acestor infracţiuni, suspecţii au achiziţionat mai multe vehicule, pe care le-au folosit pentru desfăşurarea de activităţi comerciale în cadrul societăţii.

Urmăreşte-ne şi pe FACEBOOK ca să fii la curent cu tot ce mişcă în TELEORMAN

Stiri Alexandria
Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite