Șoferi prinși băuți și drogați la volan, într-un control de rutină în Teleorman

0
Publicat:

Mai mulți conducători auto au fost depistați că au consumat droguri și alcool, de polițiștii din cadrul Inspectoratului de Politie Județean Teleorman, în urma unui control de rutină.

Oamenii legii au prins mai mulți șoferi drogați Arhivă Adevărul
Oamenii legii au prins mai mulți șoferi drogați Arhivă Adevărul

La acest sfârșit de săptămână, oamenii legii din Teleorman au depistat și sancționat mai mulți șoferi care se aflau sub influența alcoolului sau a substanțelor psihoactive.

La data de 18 noiembrie, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au depistat un bărbat în vârstă de 40 de ani, din București, în timp ce conducea un autoturism în municipiul Turnu Măgurele, deși se afla sub influența substanțelor psihoactive.

La data de 19 noiembrie, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au depistat un tânăr în vârstă de 24 de ani, din municipiul Roșiori de Vede, județul Teleorman, în timp ce conducea un autoturism pe DN 6, deși se afla sub influența substanțelor psihoactive.

La data de 20 noiembrie, a fost prins un tânăr în vârstă de 21 de ani, din localitatea Călmățuiu  de Sus, județul Teleorman, în timp ce conducea un autoturism în municipiu, deși se afla sub influența substanțelor psihoactive.

În aceeași zi, a fost oprit un tânăr în  vârstă de 27 de ani, din municipiul Turnu Măgurele, județul Teleorman, în timp ce conducea un autoturism în municipiu, deși se afla sub influența băuturilor alcoolice și a substanțelor psihoactive. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul Drugtest și au fost transportați la unitatea medicală pentru a li se recolta probe biologice.

În urma activităților desfășurate, pentru abaterile constatate, polițiștii au aplicat  85 de  sancțiuni contravenționale, în valoare de  33.285 de lei și au reținut 15 permise de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce pe drumurile publice.                                      

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite