Un șofer drogat și fără permis a fost prins de polițiști după o urmărire pe străzile din Sectorul 4

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un șofer de 30 de ani, fără permis de conducere, a fost prins de polițiști, după ce l-au urmărit pe străzile din Sectorul 4. Acestuia i s-a făcut testul cu aparatul Alcooltest, rezultatul indicat fiind 0, precum și cel cu aparatul DrugTest, care a relevat prezența în organism a substanțelor psihoactive.

Șofer drogat și fără permis, prins de poliție / Foto: Arhivă
Șofer drogat și fără permis, prins de poliție / Foto: Arhivă

Poliția Capitalei a transmis că șoferul „autovehiculului nu s-a conformat semnalului și a încercat să se sustragă continuându-și deplasarea. În acest context, polițiștii au pornit în urmărirea acestuia, solicitând totodată sprijin colegilor aflați în proximitatea zonei prin intermediul stației emisie-recepție. Pe timpul urmăririi, conducătorul autovehiculului a încălcat mai multe reguli de circulație și a lovit o barieră de acces auto, polițiștii reușind oprirea acestuia pe șos.Vitan Bârzești.”.

După ce a fost oprit, bărbatul nu a cooperat cu agenții de poliție și s-a blocat în autovehicul, fiind necesară extragerea și imobilizarea acestuia.

Polițiștii au procedat la testarea cu aparatul Alcooltest, rezultatul indicat fiind 0, precum și cu aparatul DrugTest, care a relevat prezența în organism a substanțelor psihoactive.

În acest context, conducătorul autovehiculului a fost condus la sediul INML în vederea prelevării de mostre biologice.

Totodată, din verificările efectuate s-a stabilit faptul că persoana în cauză nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite