Şeful de la Permise Auto Teleorman şi alţi doi ofiţeri, anchetaţi de DNA pentru de luare de mită

0
0
FOTO: Călin Gavrilaş
FOTO: Călin Gavrilaş

Procurorii DNA au decis punerea sub control judiciar al şefului Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Teleorman. Alături de el sunt anchetaţi alţi doi ofiţeri.

Biroul de Informare şi Relaţii Publice al DNA transmite că procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi luarea măsurii controlului judiciar pe o durată de 60 de zile, începând cu data de 18 noiembrie 2021, faţă de inculpatul Stelian Lupu, ofiţer de poliţie, la data faptelor şef al Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor (S.P.C.R.P.C.I.V) Teleorman, în sarcina căruia s-a reţinut comiterea a şapte infracţiuni de luare de mită

În acelaşi dosar, la datele de 15 noiembrie şi 17 noiembrie, s-au dispus măsuri preventive faţă de alţi doi ofiţeri de poliţie din cadrul (S.P.C.R.P.C.I.V.) Teleorman. Cristian Velcea, ofiţer de poliţie, la data faptei şef al Compartimentului Permise de Conducere şi Examinări din cadrul S.P.C.R.P.C.I.V. Teleorman este cercetat în stare de arest la domiciliu, fiind acuzat de comiterea infracţiunii de luare de mită.

Cristian Daniel Eib, ofiţer de poliţie, la data faptelor şef al Compartimentului Înmatriculări Vehicule din cadrul S.P.C.R.P.C.I.V. Teleorman, este cercetat sub control judiciar, îfiind acuzat de cinci infracţiuni de luare de mită.

„În perioada 2020 - august 2021, cei trei inculpaţi, în calităţile menţionate mai sus, ar fi primit direct sau prin intermediar, de la mai multe persoane, diferite sume de bani şi bunuri care nu li se cuveneau, în legătură cu îndeplinirea unor acte ce intrau în îndatoririle lor de serviciu, dintre care menţionăm: promovarea unor candidaţi la proba practică din cadrul examenului pentru obţinerea permisului de conducere, înmatricularea cu prioritate a unor autoturisme”, transmite DNA.

Vă recomandăm şi:

Accident rutier grav în judeţul Teleorman. Două persoane au murit

Un bărbat din Teleorman este cercetat penal după ce şi-a asmuţit câinele să ucidă o pisică şi a filmat scena 

Alexandria


Ultimele știri
Cele mai citite