Şoferul unei maşini de lux, amendat cu 15.000 de lei deoarece a aruncat un chiştoc de ţigară pe geam

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Shutterstock
FOTO Shutterstock

Şoferul unei maşini de lux din Galaţi s-a ales cu o amendă uriaşă de 15.000 lei, după ce a aruncat chiştocul unei ţigări pe geamul maşinii. El a refuzat să ridice mucul de ţigară de pe stradă şi i-a ameninţat pe jandarmi.

 Incidentul a avut loc joi seară, un echipaj de ordine publică care executa serviciul de patrulare pe raza Secţiei 2 Poliţie Galaţi a observat că din autoturismul aflat în faţa autospecialei jandarmeriei se aruncă, pe geam, un chiştoc de ţigară.

Jandarmii i-au atras atenţia conducătorului auto pentru gestul făcut şi i-au solicitat să ridice mucul de ţigară de jos, moment în care acesta a afişat o atitudine sfidătoare la adresa jandarmilor. 

Mai mult, acesta i-a ameninţat cu un presupus avocat cu care conversa la telefon şi şi-a văzut de drum, aşteptând în coloana de maşini.   

„Bărbatul în cauză are 37 ani şi conducea un autoturism de lux. Întrucât a refuzat să se conformeze solicitării, conducătorul auto a fost sancţionat de jandarmi cu amendă în cuantum de 15.000 lei”, a anunţat Jandarmeria Galaţi. 

Vă recomandăm şi:

Cum a fost încătuşat şi imobilizat un bărbat, în plină stradă, după ce a făcut scandal într-un restaurant VIDEO 

Studentă la Medicină, moartă la Spitalul de Urgenţă Galaţi, după diagnostice greşite. Mama: „Avea dureri groaznice, iar chirurgul i-a spus că se alintă“

GalaţiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite