Şefii serviciului de permise şi înmatriculări auto Teleorman, trimişi în judecată de DNA

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arhiva foto
Arhiva foto

Ofiţerii care au condus serviciul de permise şi înmatriculări auto din judeţul Teleorman sunt acuzaţi de luare de mită. Procesul lor va începe în curând.

Ofiţerul Stelian Lupu, şeful Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor (S.P.C.R.P.C.I.V) Teleorman, a fost trimis în judecată, sub control judiciar, acuzat fiind de comiterea a patru infracţiuni de luare de mită.

În acelaşi dosar, procurorii DNA i-au trimis în judecată şi pe Cristian Daniel Eib, şeful Compartimentului Înmatriculări Vehicule din cadrul S.P.C.R.P.C.I.V. Teleorman, acuzat de comiterea a patru infracţiuni de luare de mită, şi Cristian Velcea, şeful Compartimentului Permise de Conducere şi Examinări din cadrul S.P.C.R.P.C.I.V. Teleorman, acuzat de comiterea infracţiunii de luare de mită. 

Şi alte 14 persoane fizice au fost trimise în judecată fiind acuzate de dare de mită, trafic de influenţă şi fals în înscrisuri sub semnătură privată, delapidare, cumpărare de influenţă.

„În cursul anului 2021, cei trei ofiţeri de poliţie, în calităţile menţionate, ar fi pretins şi primit, direct sau prin intermediar, de la mai multe persoane (inculpaţi în prezenta cauză), diferite sume de bani şi bunuri care nu li se cuveneau, în legătură cu îndeplinirea unor acte ce intrau în îndatoririle lor de serviciu, dintre care menţionăm: promovarea unor candidaţi la proba practică privind examenul pentru obţinerea permisului de conducere, înmatricularea unor autoturisme”, spun procurorii DNA.

Dosarul a fost trimis spre judecare la Tribunalul Teleorman

Vă recomandăm şi: 

Percheziţii în Teleorman, la braconieri. Vânau căprioare, iepuri şi fazani

Şeful de la Permise Auto Teleorman şi alţi doi ofiţeri, anchetaţi de DNA pentru de luare de mită

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite