Percheziţii la o grupare specializată în spălarea banilor şi infracţiuni informatice

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arhivă
Arhivă

În atenţia procurorilor au intrat 23 de persoane bănuite de spălarea banilor proveniţi din înşelăciune şi infracţiuni informatice.

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti, Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Teleorman şi Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Giurgiu, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Teleorman, au documentat activitatea infracţională a 23 de persoane bănuite de spălarea banilor proveniţi din înşelăciune şi infracţiuni informatice.

„La data de 21 ianuarie a.c., respectiv 3 februarie a.c., poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti, Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Teleorman şi Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Giurgiu au efectuat 18 percheziţii domiciliare, în municipiul Bucureşti şi în judeţele Teleorman şi Ilfov”, transmite IGPR.

Din cercetări a reieşit faptul că, în perioada 2015 – 2020, cei în cauză ar fi cauzat un prejudiciu de aproximativ 3.000.000 de lei, proveniţi din săvârşirea infracţiunii de înşelăciune şi infracţiuni informatice, prin firme specializate în transferuri rapide de bani şi firme cu profil schimburi monede virtuale.


Citeşte şi:

Bătrâni salvaţi de sub dărâmăturile unei case de un pompier aflat în timpul liber

Tineri filmaţi în direct când furau telefonul mobil al unei victime la locul accidentului rutier VIDEO

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite